وزیر بهداشت: قانون کشت تریاک تصویب شود ماجرای فوت فرزاد خوش‌برش صفر تا صد آزمون استخدامی نیروی خدماتی آموزش و پرورش فرآیند صدور مجوز رشته‌های تحصیلی تغییر کرد برنامه وزارت آموزش و پرورش برای مناطق محروم سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی

اینترنت سیستان و بلوچستان وصل شد

با وصل شدن اینترنت تلفن های همراه در استان سیستان و بلوچستان، اینترنت بین الملل در سراسر کشور برقرار شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۵ - ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 05
کد خبر: ۲۹۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ افزایش قیمت بنزین و ایجاد بلوا از سوی شماری از اغتشاشگران موجب شد تا شورای امنیت کشور در اقدامی آنی و جهت ممانعت از دخالت بیگانگان در امور کشور، اینترنت بین الملل را موقتا مسدود نماید.

 

اکنون و پس از فروکش کردن اغتشاشات در سراسر کشور و وصل شدن اینترنت خانگی، اینترنت تلفن همراه در استان سیستان و بلوچستان نیز وصل شد تا شبکه اینترنت موبایل در سراسر کشور برقرار شود. پیشتر رئیس دفتر رئیس جمهور دلیل عدم وصل اینترنت تلفن همراه در این استان را مشکلات امنیتی عنوان نموده بود.

 

منابع اگاه شب گذشته از برقراری مجدد اینترنت تلفن‌های همراه در اکثر نقاط استان سیستان و بلوچستان پس از ۱۷ روز قطعی است خبر دادند.

 

طبق گفته منابع آگاه اینترنت همراه سه شهر نیکشهر، سرباز و سراوان نیز امروز متصل خواهد شد.

 

هموطنان عزیز سیستان و بلوچستانی توجه داشته باشند که اتصال اینترنت کمی زمان‌بر است و به مرور انجام خواهد شد.

 

اتصال ایران به شبکه جهانی اینترنت از شنبه شب (۲۵ آبان) به مدت پنج روز کاملا قطع بود؛ تا جایی که از روز پنج‌شنبه (۳۰ آبان) اتصال اینترنت در بخش ثابت و خانگی، دانشگاه‌های بزرگ کشور و برخی شرکت‌های فعال و نیازمند به ارتباطات اینترنتی آغاز شد و پس از اتصال اینترنت ثابت به‌صورت تدریجی در بیشتر استان‌ها، افراد در انتظار اتصال مجدد اینترنت همراه بودند.

 

اینترنت همراه نیز از روز یکشنبه (۳ آذر) با اتصال تدریجی در برخی استان‌ها برقرار شد تا روز شنبه ۹ آذر که با اتصال خوزستان به شبکه جهانی، تمامی استان‌های کشور به جز سیستان و بلوچستان به اینترنت متصل شدند.

 

در نهایت در حالی که نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی از اتصال اینترنت موبایل در استان سیستان و بلوچستان تا پایان هفته خبر داد، طبق پیگیری‌های ایسنا، اینترنت موبایل در شهرستان‌های زابل، زاهدان، خاش، ایرانشهر و چابهار استان سیستان و بلوچستان وصل شد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار