نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم

موضع‌گیری وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله: حزب الله باید خلع سلاح و منحل شود

موضع‌گیری وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله: حزب الله باید خلع سلاح و منحل شود وزیر خارجه لبنان حزب‌الله را یک سازمان نظامی «غیرقانونی» خوانده و مدعی شد که این جنبش باید خلع سلاح و منحل شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۱۷ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 07
کد خبر: ۲۹۸۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، «یوسف رجی» وزیر خارجه لبنان امروز چهارشنبه بار دیگر علیه حزب‌الله صحبت کرد و گفت: در صدر اولویت‌های دولت خلع سلاح حزب‌الله قرار داشته و تعهد جدی خود به این امر را نشان داده است.

به نوشته روزنامه «الاخبار» چاپ لبنان، وزیر خارجه لبنان در ادامه نیز حزب‌الله را «یک سازمان نظامی غیرقانونی» دانست و ادعا کرد که «این سازمان باید خلع سلاح و همزمان منحل شود.»

رجی در گفت‌و‌گو با موسسه «واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک» مدعی شد، «اتفاق‌نظری میان دولت و ملت لبنان درباره اینکه حزب‌الله یک نهاد نظامی غیرقانونی بوده و باید خلع سلاح و منحل شود، وجود دارد، اگرچه حزب‌الله آزاد است که فعالیت‌های سیاسی داشته باشد، اما آزاد نیست که سلاح‌های غیرقانونی داشته باشد.»

او، اما در ادامه ضمن اعتراف به اینکه ارتش از کمبود قابل ملاحظه در بخش پرسنل و منابع رنج می‌برد و توان خلع سلاح و منحل کردن حزب‌الله در شمال و جنوب لیطانی به صورت همزمان را ندارد، گفت: ارتش لبنان در صورت نیاز، کاملا قادر به مقابله نظامی با حزب‌الله است.

همزمان با نقض روزانه آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی، رجی همچنین گفت: صلح با اسرائیل مشروط به اتکا بر ابتکارعمل صلح عربی است که در اجلاس سال ۲۰۰۲ بیروت به تصویب رسید.

این ادعا‌ها درحالی است که حزب‌الله تاکید کرده سلاح مقاومت در خدمت مردم و حاکمیت لبنان و مبارزه با اشغالگری رژیم صهیونیستی است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: لبنان حزب الله
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha