نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران

خروج آمریکا از ۶۶ سازمان بین‌المللی

خروج آمریکا از ۶۶ سازمان بین‌المللی کاخ سفید اعلام کرد که رئیس‌جمهور آمریکا فرمان اجرایی برای خروج این کشور از ۶۶ سازمان بین‌المللی را امضا کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۸ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 08
کد خبر: ۲۹۸۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا فرمان اجرایی برای خروج این کشور از ۳۵ سازمان غیر وابسته به سازمان ملل به همراه ۳۱ نهاد وابسته به آن را که به گفته او «بر خلاف منافع ملی آمریکا اقدام می‌کنند»، امضا کرد.

در بیانیه منتشر شده از سوی کاخ سفید، به نام این نهادها و سازمان‌ها اشاره‌ای نشده اما تاکید شده که این نهادها «سیاست‌های رادیکال اقلیمی، حاکمیت جهانی و برنامه‌های ایدئولوژیکی را ترویج می‌دهند که با حاکمیت و قدرت اقتصادی آمریکا مغایرت دارند.»

همچنین در این بیانیه آمده است، «این تصمیم نتیجه بررسی جامع تمامی سازمان‌های بین دولتی، توافقنامه‌ها و قراردادهایی است که آمریکا در آنها عضویت داشته و یا یکی از طرف‌هاست.»

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، کاخ سفید در ادامه بیانیه خود اعلام کرد، «این خروج‌ها به تامین بودجه و مشارکت مالیات‌دهندگان آمریکایی و دولت آمریکا در تامین مالی نهادهایی که دستورکارهایی مغایر با اولویت‌های آمریکا داشته و یا به شکلی ضعیف و ناکارآمد به مسایل مهم می‌پردازند، پایان خواهد داد چراکه بهتر است بودجه مالیات‌دهندگان آمریکایی به شکل‌های دیگری به پشتیبانی از ماموریت‌های مربوطه اختصاص یابد.»

ترامپ از ابتدای دور دوم ریاست جمهوری خود به دنبال کاهش حمایت مالی آمریکا از سازمان ملل بوده و مشارکت این کشور در شورای حقوق بشر سازمان ملل را نیز متوقف و تعلیق تامین مالی آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) را تمدید کرد.

همچنین آمریکا از سازمان یونسکو خارج شد و ترامپ اعلام کرد که برنامه‌هایی برای خروج از سازمان بهداشت جهانی و توافقنامه آب و هوایی پاریس دارد./ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار