تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم

ترامپ به دنبال افزایش بودجه نظامی آمریکا به 1.5 تریلیون دلار

ترامپ به دنبال افزایش بودجه نظامی آمریکا به 1.5 تریلیون دلار رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که می‌خواهد بودجه نظامی آمریکا را در سال 2027 به 1.5 تریلیون دلار افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۱۸ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 08
کد خبر: ۲۹۸۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه با اشاره به «دوران دشوار و خطرناک»، پیشنهاد داد که هزینه‌های نظامی ایالات متحده در سال 2027 به 1.5 تریلیون دلار افزایش یابد.

ترامپ چند روز پس از آنکه دستور عملیات نظامی ایالات متحده برای ربودن نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا و انتقال او به خارج از کشور را صادر کرد، خواستار افزایش شدید هزینه‌ها شد.

ترامپ در پستی در "تروث سوشیال"، با اعلام پیشنهاد خود گفت: «این به ما اجازه می‌دهد تا ارتش رویایی را که مدت‌هاست حق داشتن آن را داریم، بسازیم و مهم‌تر از آن، این ارتش ما را صرف نظر از دشمن، ایمن و مطمئن نگه می‌دارد.»

طبق گزارش "یواس آی تودی"، ارتش به تازگی در لایحه جمهوری‌خواهان برای معافیت‌های مالیاتی و کاهش هزینه‌ها که ترامپ سال گذشته آن را امضا و به قانون تبدیل کرد، افزایش قابل توجهی معادل 175 میلیارد دلار دریافت کرده است.

پافشاری بر بودجه بیشتر برای پنتاگون تقریباً مطمئناً با مقاومت دموکرات‌هایی که برای حفظ برابری بین تغییرات در هزینه‌های دفاعی و غیردفاعی تلاش می‌کنند، مواجه خواهد شد. همچنین مطمئناً با مخالفت تندروهای کسری بودجه جمهوری‌خواهان که با هزینه‌های نظامی بیشتر مخالفت کرده‌اند نیز مواجه خواهد شد.

اما ترامپ گفت که به دلیل افزایش درآمد ایجاد شده توسط دولتش از طریق تعرفه‌های اعمال شده بر دوستان و دشمنان در سراسر جهان از زمان بازگشتش به قدرت، با افزایش هزینه‌های نظامی احساس راحتی می‌کند.

این افزایش بودجه نظامی در حالی است که آمریکا در طول یک سال اخیر تهدیدات نظامی علیه کشورهای جهان ایجاد کرده و وزارت دفاع این کشور را به وزارت جنگ تغییر نام داده است./تسنیم

کلمات کلیدی: ترامپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار