تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

کدام خانوارها برای دریافت «کالابرگ» باید ثبت نام کنند؟

کدام خانوارها برای دریافت «کالابرگ» باید ثبت نام کنند؟ به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افرادی که یارانه‌شان حذف شده برای دریافت کالابرگ نیازی به ثبت‌نام ندارند؛ اما کسانی‌که چند سالی است که یارانه نمی‌گیرند، می توانند بر اساس آخرین تغییر ساختار خانوار، از شنبه ثبت‌نام کنند تا ظرف ۲ - ۳ روز کالابرگ‌شان شارژ شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۱۸ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 08
کد خبر: ۲۹۸۹۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد میدری در خصوص ثبت نام دریافت کالابرگ آن دسته از افرادی که یارانه بگیر نیستند یا یارانه آنها قطع شده است، گفت: یارانه آن دسته از افرادی که قطع شده است، بر اساس ساختار خانوار که اطلاعات آن از قبل موجود است، کارتهای بانکیشان برای دریافت کالابرگ شارژ می شود.

وی ادامه داد: اگر ساختار خانوار افراد تغییری کرده باشد، این دسته نیز با مراجعه به سامانه، تغییر ساختار خانوار خود را اعلام کنند تا کالابرگ دریافت کنند لذا کسانی که یارانه شان قطع شده کالابرگشان شارژ می شود اما آن دسته که چند سالی است یارانه نمی گیرند چون چند سال گذشته، باید ساختار خانوار خود را مشخص کنند.

وزیر رفاه در ادامه اعلام کرد: از شنبه ثبت نامها آغاز و ظرف ۲ ـ ۳ روز اعتبار کالابرگ واریز می شود.

به گفته میدری، کارتهای سرپرستان خانوار شارژ شده اما به دلیل آنکه برای مراجعه به فروشگاه ها مشکلی ایجاد نشود، جهت مراجعه زمان بندی اعلام شده است.

کلمات کلیدی: کالابرگ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار