وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

شرط آزادی دانشجویان بازداشتی اعلام شد

شرط آزادی دانشجویان بازداشتی اعلام شد عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: با توجه به این‌که اخیرا یکسری دانشجویان و جوانان که کم سن‌وسال هم هستند گول دشمن را در جریانات اخیر را خوردند، به شرطی که از اقدامات‌شان پشیمان شده باشند و تعهد دهند، می‌توان شرایط آزادی آنها را فراهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۲۰ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 10
کد خبر: ۲۹۹۰۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: سردار رادان صحبت کردند که می‌توانیم زمینه آزادی اینها تعدادی از بازداشت‌شدگان حوادث اخیر که دانشجویان و دانش‌آموزان کم و سن سال هستند را طی یک فرآیندی با اصل تعهدات لازم فراهم کنیم که تعهد دهند با اغتشاش‌گران و کسانی که آسیب به بیت المال و اموال دولتی می‌زنند، همراهی نکنند.

رمضان رحیمی دشتلوئی درباره این‌که تعدادی از بازداشت‌شدگان حوادث اخیر دانشجویان و دانش‌آموزان کم و سن سال هستند و فرمانده کل نیروی انتظامی کشور هم اعلام کرده است که با خانواده آنها گفت‌و‌گو صورت گرفته، آیا کمیسیون آموزش مجلس هم به این موضوع ورود پیدا می‌کند، گفت: با توجه به این‌که اخیرا یکسری دانشجویان و جوانان که کم سن‌وسال هم هستند گول دشمن را در جریانات اخیر را خوردند، به شرطی که از اقدامات‌شان پشیمان شده باشند و خانواده‌شان تعهد دهند که مواظبت و مراقبت کنند و آب به آسیاب دشمن نریزند و در بحث اغتشاشات و فتنه‌گری شرکت نکنند می‌توان شرایط آزادی آنها را فراهم کرد.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات ادامه داد: سردار رادان صحبت کردند که می‌توانیم زمینه آزادی اینها را طی یک فرآیندی با اصل تعهدات لازم فراهم کنیم که تعهد دهند با اغتشاش‌گران و کسانی که آسیب به بیت المال و اموال دولتی می‌زنند، همراهی نکنند.

وی یادآور شد: در حال حاضر بحث بودجه را در کمیسیون آموزش و فناوری بررسی می‌کنیم و در صورتی که اینها را سر و سامان دهیم به این مسئله هم ورود می‌کنیم./ ایلنا

کلمات کلیدی: بازداشت دانشجو
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار