انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

توصیه پلیس به خانواده‌ها: مراقب نوجوانان و جوانان باشید/ حضور گروهک‌های تروریستی در تجمعات

توصیه پلیس به خانواده‌ها: مراقب نوجوانان و جوانان باشید/ حضور گروهک‌های تروریستی در تجمعات اطلاع رسانی خدمات جمهوری اسلامی باید به صورت گسترده انجام شود تا نوجوان و جوانان آگاهی لازم رابه دست آورند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۲۰ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 10
کد خبر: ۲۹۹۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، فراجا با ارسال پیامکی برای شهروندان ضمن اشاره به حضور گروهک‌های تروریستی و افراد مسلح در تجمعات شب گذشته (۱۹ دی)، اکیدا توصیه کرده که خانواده‌ها مراقب نوجوانان و جوانان باشند.

در پیامک ارسالی پلیس برای شهروندان آمده است: «با توجه به حضور گروهک‌های تروریستی و افراد مسلح در برخی تجمعات دیشب (جمعه ۱۹ دی) و طراحی آنها برای کشته‌سازی و تصمیم قاطع مبنی بر عدم مماشات و برخورد قاطع با اغتشاش‌گران به خانواده‌ها اکیدا توصیه می‌شود که از جوانان و نوجوانان خود مراقبت کنند.»

این پیامک شب گذشته نیز برای شهروندان ارسال شده بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد دادستان کل کشور نیز امروز شنبه با ابراز نگرانی از فریب نوجوانان و جوانان توسط دشمنان هشدار داد: مسئولان باید در راستای خدمات و دستاورد‌هایی که نظام جمهوری اسلامی انجام داده، اطلاع رسانی لازم را انجام دهند؛ چرا که دشمن از همین ناآگاهی سوء استفاده می‌کند و خدمات نظام را برای جوانان کوچک می‌شمارد و آنها را فریب می‌دهد.

وی ادامه داد: اطلاع رسانی خدمات جمهوری اسلامی باید به صورت گسترده انجام شود تا نوجوان و جوانان آگاهی لازم رابه دست آورند.

دادستان کل کشور با قاطعیت اظهار کرد: اتهامات همه اغتشاشگران یکی است. چه فردی که در راستای تخریب و ضربه زدن به امنیت و اموال عمومی مردم به اغتشاشگران و تروریست‌ها کمک کرده باشد و چه افراد مزدوری که اسلحه به دست گرفته‌اند و موجب ایجاد ترس و وحشت برای شهروندان شده‌اند.

موحدی آزاد با تاکید بر اینکه همه مجرمین در این موضوع محارب هستند، گفت: این افراد نباید بگویند که فریب خورده‌اند، زیرا هشدار‌های لازم درخصوص اهداف دشمن به آنها داده شده است./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار