پایان مذاکرات ۱۲ ساعته روسیه و آمریکا در ریاض رایزنی «فیدان» و «عراقچی» در مورد تحولات اخیر ترکیه و منطقه اردوغان بار دیگر مخالفان پرتعداد خود را تهدید کرد پیام تصویری القسام در مورد دو اسیر اسرائیل رسانه عبری: اطلاعات مراکز حساس اسرائیل در اختیار ایران است وزیر امور خارجه وارد ارمنستان شد واکنش بقائی به اظهارات اردوغان درباره نوروز تکرار اتهام‌زنی اروپا علیه ایران/ کالاس: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست‌یابد واکنش سخنگوی دولت به ناآرامی‌های ترکیه: ایران امور داخلی همسایگان را به خودشان واگذار می‌کند طالبان: روابط با ایران بیش از پیش تقویت شود آغاز دور جدید مذاکرات روسیه - آمریکا در ریاض پشت در‌های بسته عراقچی: مطمئنم جنگی در کار نخواهد بود المیادین: بیش از ۱۰۰ علوی در ۲ روز در ساحل سوریه ربوده شدند بمباران شدید خان‌یونس و شهادت ۱۶ نفر معرفی «اکرم امام‌اوغلو» به عنوان تنها نامزد حزب جمهوری‌خواه خلق برای انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه

ممنوعیت تجمعات در ترکیه تا ۲۶ مارس تمدید شد/ امام‌اوغلو همه اتهامات علیه خود را رد کرد

در میانه اعتراضات سراسری علیه بازداشت «اکرم امام‌اوغلو»، شهردار استانبول که «همه اتهامات مطرح شده علیه خود را در بازجویی اولیه‌اش رد کرده است». مقامات ترکیه ممنوعیت تجمعات عمومی را تا ۲۶ مارس تمدید کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 23
کد خبر: ۲۷۴۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از المیادین، تظاهراتی که خواستار آزادی اکرم امام‌اوغلو، شهردار استانبول هستند، در چندین استان ترکیه ادامه دارد.

خبرنگار المیادین از درگیری بین پلیس و تظاهرکنندگان در استانبول خبر داد و افزود دانشجویان دانشگاه «به صورت گسترده در تظاهرات سراسر ترکیه برای آزادی امام‌اوغلو شرکت می‌کنند».

وی همچنین گزارش داد که بازجویی امام‌اوغلو در حالی پایان یافته است که منتظر صدور حکم علیه خود است.

مدیر دفتر المیادین در استانبول گفت که امام‌اوغلو «تمام اتهامات وارده به خود را در بازجویی اولیه رد کرد».

وی اشاره کرد که بازجویی از ۹۱ نفر آغاز شده است.

دفتر شهردار استانبول اکرم امام‌اوغلو نیز اعلام کرد که دادستان‌های ترکیه درخواست کرده‌اند تا او و چهار تن از دستیارانش تا محاکمه به اتهامات تروریسم و ​​فساد بازداشت باشند.

این در حالی است که مقامات ترکیه ممنوعیت تجمعات را تا ۲۶ مارس تمدید کردند. خبرنگار اسپوتنیک نیز گزارش داد که پلیس خیابان‌های مرکزی آنکارا را به دلیل هجوم تظاهرکنندگان حامی اکرم امام‌اوغلو بسته است.

پیشتر به دنبال فراخوان حزب جمهوری خواه خلق (CHP) برای تظاهرات، مقامات ترکیه تدابیر امنیتی را در سراسر کشور به ویژه در استانبول، آنکارا و ازمیر تشدید کردند.

در عین حال «علی یرلی‌کایا»، وزیر کشور ترکیه روز شنبه از دستگیری ۳۴۳ مظنون شرکت کننده در تظاهرات در شهر‌های ترکیه در اعتراض به دستگیری امام‌اوغلو به اتهام «فساد و حمایت از تروریسم» خبر داد.

دادستانی کل استانبول چهارشنبه گذشته از دستگیری امام‌اوغلو در ارتباط با سازمانی که در فساد، رشوه و حمایت از فعالیت‌های تروریستی دست دارد، خبر داده بود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر