حماس: نتانیاهو به دنبال فروپاشی آتش‌بس غزه است

 بنیامین نتانیاهو در تلاش است توافق آتش بس در نوار غزه را نابود کند و منطقه را برای فرار از بحران‌ به آتش بکشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۲۲ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 12
کد خبر: ۲۹۹۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمد نزال، از رهبران ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با بیان اینکه نتانیاهو همچنان به سنگ‌اندازی در روند آتش‌بس و ممانعت از ورود به مرحله دوم ادامه می‌دهد، تاکید کرد که نتانیاهو درصدد نابودی توافق آتش بس غزه است.

محمد نزال، از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس افزود: بنیامین نتانیاهو در تلاش است توافق آتش بس در نوار غزه را نابود کند و منطقه را برای فرار از بحران‌های داخلی اسرائیل به آتش بکشد.
این رهبر جنبش حماس درباره اداره غزه گفت: تشکیل کمیته‌ای متشکل از شخصیت‌های تکنوکرات برای اداره نوار غزه، با تردید‌ها و ملاحظه‌هایی از جانب دولت «نتانیاهو» و «تشکیلات خودگردان فلسطین» روبه رو شده است.

وی در ادامه اظهار داشت: ما فهرستی از نام‌های 40 شخصیت را برای انتخاب و عضویت در کمیته تکنوکرات برای اداره نوار غزه به مقامات مصری ارائه کرده‌ایم./تسنیم

ارسال نظر