هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد

وزیر دفاع: اگر غلطی از سوی دشمن سر بزند به کلیه منافع آنها در هر نقطه‌ای از دنیا حمله خواهیم کرد؛ هر کشوری تسهیل‌گر این حمله باشد هدف مشروع خواهد بود

وزیر دفاع: اگر غلطی از سوی دشمن سر بزند به کلیه منافع آنها در هر نقطه‌ای از دنیا حمله خواهیم کرد؛ هر کشوری تسهیل‌گر این حمله باشد هدف مشروع خواهد بود وزیر دفاع گفت: برای مقابله با تهدیدات، شگفتانه خواهیم داشت و مهاجمین درد و رنج زیادی را از این شگفتانه‌ها تحمل خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۲۲ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 12
کد خبر: ۲۹۹۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر خلبان عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح بعد از ظهر امروز دوشنبه ۲۲ دی در حاشیه تجمع مردم تهران در محکومیت اقدامات تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران اظهار کرد: سیاست مداران کور دلی که جمهوری اسلامی ایران را تهدید می‌کنند عظمت و شکوه مردم را ببینند و بدانند که قدرت سخت و نرم ما در وهله اول همین مردم انقلابی هستند.

وی افزود: این مردم انقلابی به هیچ یاوه گویی اجازه نخواهند داد با چند نفر اوباش خودفروخته، انقلابی را که حاصل خون صد‌ها هزار شهید است به چالش بکشند.

وزیر دفاع همچنین به فرعون زمان و قلدر مابی که مردم ایران را با بهانه‌های مختلف به حمله نظامی تهدید می‌کند، هشدار داد: در صورتی که غلطی از سوی آنان سر بزند و منافع کشور ما را مورد حمله قرار دهند به کلیه منافع آن‌ها در هر نقطه‌ای از دنیا حمله خواهیم کرد و هر کشوری تسهیل‌گر این حمله باشد و یا پایگاهی در اختیار مهاجمین قرار دهد، هدف مشروع خواهد بود.

وی در پایان گفت: برای مقابله با تهدیدات، شگفتانه خواهیم داشت و مهاجمین درد و رنج زیادی را از این شگفتانه‌ها تحمل خواهند کرد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: وزیر دفاع آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار