پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

وزیر دفاع: اگر غلطی از سوی دشمن سر بزند به کلیه منافع آنها در هر نقطه‌ای از دنیا حمله خواهیم کرد؛ هر کشوری تسهیل‌گر این حمله باشد هدف مشروع خواهد بود

وزیر دفاع: اگر غلطی از سوی دشمن سر بزند به کلیه منافع آنها در هر نقطه‌ای از دنیا حمله خواهیم کرد؛ هر کشوری تسهیل‌گر این حمله باشد هدف مشروع خواهد بود وزیر دفاع گفت: برای مقابله با تهدیدات، شگفتانه خواهیم داشت و مهاجمین درد و رنج زیادی را از این شگفتانه‌ها تحمل خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۲۲ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 12
کد خبر: ۲۹۹۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر خلبان عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح بعد از ظهر امروز دوشنبه ۲۲ دی در حاشیه تجمع مردم تهران در محکومیت اقدامات تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران اظهار کرد: سیاست مداران کور دلی که جمهوری اسلامی ایران را تهدید می‌کنند عظمت و شکوه مردم را ببینند و بدانند که قدرت سخت و نرم ما در وهله اول همین مردم انقلابی هستند.

وی افزود: این مردم انقلابی به هیچ یاوه گویی اجازه نخواهند داد با چند نفر اوباش خودفروخته، انقلابی را که حاصل خون صد‌ها هزار شهید است به چالش بکشند.

وزیر دفاع همچنین به فرعون زمان و قلدر مابی که مردم ایران را با بهانه‌های مختلف به حمله نظامی تهدید می‌کند، هشدار داد: در صورتی که غلطی از سوی آنان سر بزند و منافع کشور ما را مورد حمله قرار دهند به کلیه منافع آن‌ها در هر نقطه‌ای از دنیا حمله خواهیم کرد و هر کشوری تسهیل‌گر این حمله باشد و یا پایگاهی در اختیار مهاجمین قرار دهد، هدف مشروع خواهد بود.

وی در پایان گفت: برای مقابله با تهدیدات، شگفتانه خواهیم داشت و مهاجمین درد و رنج زیادی را از این شگفتانه‌ها تحمل خواهند کرد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: وزیر دفاع آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده