انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

عضو مجلس خبرگان رهبری: ضمن انتقاد به سیاست‌های دولت حمایت را وظیفه شرعی و قانونی خود می‌دانیم

عضو مجلس خبرگان رهبری: ضمن انتقاد به سیاست‌های دولت حمایت را وظیفه شرعی و قانونی خود می‌دانیم عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: ما بسیاری از سیاست‌های دولت به ویژه در عرصه اقتصاد را نارسا و نادرست می‌دانیم و انتقاد‌های فراوانی داریم، اما حمایت از دولت را وظیفه شرعی و قانونی خود می‌دانیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۲۴ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 14
کد خبر: ۲۹۹۴۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله محسن اراکی بیانیه‌ای در راستای اغتشاشات اخیر صادر کرد که متن این بیانیه به شرح ذیل است:

اینجانب ضمن اعلام آمادگی جهت هرگونه فداکاری در راه اطاعت از رهبر بزرگوار و حمایت از ملت عزیز به کلیه عزیزانی که سخن این بنده به گوششان می‌رسد، دو نکته مهم را در این شرایط خاص گوشزد می‌کنم.

نکته اول: ما بسیاری از سیاست‌های دولت به ویژه در عرصه اقتصاد را نارسا و نادرست می‌دانیم و انتقاد‌های فراوانی به عملکرد دولت داریم «لکن معذلک» حمایت از دولت را وظیفه شرعی و قانونی خود می‌دانیم، زیرا قدرت داشتن دولت و حفظ انسجام ملت، نفعش به مردم می‌رسد و نفع پشتیبانی از اقتدار دولت از ضرر ناشی از برخی سیاست‌های خطا بسیار بیشتر است، زیرا سیاست خطا را می‌توان با تذکرات پیاپی اصلاح کرد لکن فقدان اقتدار دولت، همه ملت را دچار آسیب جبران ناپذیر می‌کند.

نکته دوم: در این شرایط حساس لازم است ضمن حفظ انسجام ملی و اجتناب از تضعیف دولت نسبت به تبیین نقاط ضعف و اشتباهاتی که در برخی سیاست‌ها انجام می‌گیرد با «اسلوب موعظه حسنه» و «نصیحة المسلمین» اقدام نمود تا راه برای اصلاح و ضعف‌ها و جبران اشتباهات گشوده شود.

در پایان به همۀ ملت عزیز به ویژه جوانان غیور حزب اللهی و فداکار مژده می‌دهم که به یاری خداوند و بر اساس وعده‌ی الهی «اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا» گشایشی شگرف پیش روی ملت بزرگ ایران است.

«فَاسْتَبْشِرُوا بِبَیْعِکُمُ الَّذِی بَایَعْتُمْ بِهِ وَذَلِکَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِیمُ»/ مهر

کلمات کلیدی: خبرگان دولت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار