اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر طرح تحقیق و تفحص از بنیاد شهید و امور ایثارگران کلید خورد

تکذیب خبر بازداشت ده بسیجی توسط وزارت اطلاعات

منابع امنیتی در وزارت اطلاعات خبر رسانه بی بی سی فارسی مبنی بر بازداشت ده عضو بسیج که در خلال اغتشاشات اخیر به ایفای نقش پرداخته اند را شدیدا تکذیب نمود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 05
کد خبر: ۲۹۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بی بی سی فارسی رسانه دستگاه سلطنتی بریتانیا که در خلال اغتشاشات اخیر نقش بسزایی در موج سواری بر اعتراضات مردمی و تشویق به خشونت ایفا نموده بود، عصر امروز در خبری مدعی شده بود که وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی، ده عضو بسیج را که در اغتشاشات اخیر به ایفای نقش می پرداخته اند را شبانه و در منزلشان بازداشت نموده است.

 

کوتاه مدتی پس از انتشار این خبر، منابع امنیتی شدیدا خبر یاد شده را تکذیب نمودند. روابط عمومی وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران پنج شنبه شب خبر رسانه معاند بی‌بی‌سی در خصوص دستگیری تعدادی از بسیجیان را تکذیب کرد.

 

بی‌بی‌سی به نقل از یک منبع که از وی به نام آگاه و به شرط فاش نشدن هویتش نام برد، نوشت: وزارت اطلاعات ایران اوایل هفته جاری بیش از ١٠ عضو بسیج را بازداشت کرده است.

 

پیش از آن نیز خبرگزاری فارس در خبری نوشت: از چهار مرجع قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و سازمان اطلاعات سپاه پیگیری لازم را به عمل آورد که هر چهار مرجع این خبر را تکذیب کردند.

 

همچنین فارس از سازمان بسیج مستضعفین، این سازمان نیز خبر بازداشت بسیجیان را تکذیب کرد.

ارسال نظر