شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

تکذیب خبر بازداشت ده بسیجی توسط وزارت اطلاعات

منابع امنیتی در وزارت اطلاعات خبر رسانه بی بی سی فارسی مبنی بر بازداشت ده عضو بسیج که در خلال اغتشاشات اخیر به ایفای نقش پرداخته اند را شدیدا تکذیب نمود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 05
کد خبر: ۲۹۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بی بی سی فارسی رسانه دستگاه سلطنتی بریتانیا که در خلال اغتشاشات اخیر نقش بسزایی در موج سواری بر اعتراضات مردمی و تشویق به خشونت ایفا نموده بود، عصر امروز در خبری مدعی شده بود که وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی، ده عضو بسیج را که در اغتشاشات اخیر به ایفای نقش می پرداخته اند را شبانه و در منزلشان بازداشت نموده است.

 

کوتاه مدتی پس از انتشار این خبر، منابع امنیتی شدیدا خبر یاد شده را تکذیب نمودند. روابط عمومی وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران پنج شنبه شب خبر رسانه معاند بی‌بی‌سی در خصوص دستگیری تعدادی از بسیجیان را تکذیب کرد.

 

بی‌بی‌سی به نقل از یک منبع که از وی به نام آگاه و به شرط فاش نشدن هویتش نام برد، نوشت: وزارت اطلاعات ایران اوایل هفته جاری بیش از ١٠ عضو بسیج را بازداشت کرده است.

 

پیش از آن نیز خبرگزاری فارس در خبری نوشت: از چهار مرجع قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و سازمان اطلاعات سپاه پیگیری لازم را به عمل آورد که هر چهار مرجع این خبر را تکذیب کردند.

 

همچنین فارس از سازمان بسیج مستضعفین، این سازمان نیز خبر بازداشت بسیجیان را تکذیب کرد.

ارسال نظر