پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

تکذیب خبر بازداشت ده بسیجی توسط وزارت اطلاعات

منابع امنیتی در وزارت اطلاعات خبر رسانه بی بی سی فارسی مبنی بر بازداشت ده عضو بسیج که در خلال اغتشاشات اخیر به ایفای نقش پرداخته اند را شدیدا تکذیب نمود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 05
کد خبر: ۲۹۹۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بی بی سی فارسی رسانه دستگاه سلطنتی بریتانیا که در خلال اغتشاشات اخیر نقش بسزایی در موج سواری بر اعتراضات مردمی و تشویق به خشونت ایفا نموده بود، عصر امروز در خبری مدعی شده بود که وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی، ده عضو بسیج را که در اغتشاشات اخیر به ایفای نقش می پرداخته اند را شبانه و در منزلشان بازداشت نموده است.

 

کوتاه مدتی پس از انتشار این خبر، منابع امنیتی شدیدا خبر یاد شده را تکذیب نمودند. روابط عمومی وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران پنج شنبه شب خبر رسانه معاند بی‌بی‌سی در خصوص دستگیری تعدادی از بسیجیان را تکذیب کرد.

 

بی‌بی‌سی به نقل از یک منبع که از وی به نام آگاه و به شرط فاش نشدن هویتش نام برد، نوشت: وزارت اطلاعات ایران اوایل هفته جاری بیش از ١٠ عضو بسیج را بازداشت کرده است.

 

پیش از آن نیز خبرگزاری فارس در خبری نوشت: از چهار مرجع قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی و سازمان اطلاعات سپاه پیگیری لازم را به عمل آورد که هر چهار مرجع این خبر را تکذیب کردند.

 

همچنین فارس از سازمان بسیج مستضعفین، این سازمان نیز خبر بازداشت بسیجیان را تکذیب کرد.

ارسال نظر