عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

مکرون تعرفه‌های آمریکا درباره گرینلند را غیرقابل قبول خواند

امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه گفت که تعرفه‌های آمریکا علیه متحدان اروپایی بر سر مساله گرینلند، غیرقابل قبول است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۲۸ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 18
کد خبر: ۲۹۹۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ این اظهارات شنبه شب پس از آن بیان شد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت که از اول فوریه (۱۲ بهمن) علیه هشت کشور اروپایی مخالف الحاق گرینلند به ایالات متحده تعرفه ۱۰ درصدی اعمال خواهد کرد.

ترامپ افزود که این تعرفه‌ها از اول ژوئن (۱۱ خرداد ۱۴۰۵) به ۲۵ درصد افزایش خواهد یافت و تا زمانی که «آمریکا گرینلند را خریداری کند» این تعرفه‌ها به قوت خود باقی خواهد بود.

دانمارک، نروژ، سوئد، فنلاند، هلند، فرانسه، آلمان و انگلیس کشورهایی هستند که مشمول این تعرفه می‌شوند.

ترامپ سه‌شنبه اعلام کرد که ناتو باید راه را برای واشنگتن به منظور دستیابی به گرینلند که جزیره‌ای تحت حاکمیت دانمارک است، هموار کند.

کشورهای اروپایی در واکنش به تلاش ترامپ برای تصاحب گرینلند تاکید کرده‌اند که از حاکمیت دانمارک بر این جزیره دفاع خواهند کرد. آلمان و فرانسه نیز در این راستا نیروی نظامی به گرینلند اعزام کرده‌اند.

نتایج یک نظرسنجی جدید که چهارشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد که فقط ۱۷ درصد از آمریکایی‌ها از تلاش‌های ترامپ برای تصاحب گرینلند حمایت می‌کنند و اکثریت قابل توجهی از دموکرات‌ها و جمهوریخواهان با استفاده از نیروی نظامی برای ضمیمه کردن این جزیره مخالف هستند.

گرینلند، به‌عنوان قلمرویی نیمه‌خودمختار در چارچوب پادشاهی دانمارک، بخش عمده‌ای از امور داخلی خود را اداره می‌کند. موقعیت منحصربفرد گرینلند به لحاظ ژئوپلتیکی و منابع غنی طبیعی و مواد معدنی کمیاب آن، این جزیره را به سوژه مطلوب آمریکا برای دست درازی تبدیل کرده است./مشرق

ارسال نظر
آخرین اخبار