بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

سندی جدید از همکاری السیسی و بن‌سلمان در قتل روزنامه نگار معروف افشا شد

یک معارض عربستانی با انتشار سندی جدید از همکاری مصر با تیم امنیتی سعودی در ترور روزنامه‌نگار منتقد عربستانی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۳۰ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 20
کد خبر: ۲۹۹۹

به گزارش گروه راهبرد معاصر؛ «محمد المسعری» معارض عربستانی «سندی درز شده» از دیوان پادشاهی سعودی را منتشر کرده است که نقش مصر در هماهنگی با تیم امنیتی سعودی برای ترور «جمال خاشقجی» روزنامه‌نگار منتقد در دوم اکتبر در استانبول را نشان می‌دهد.

دیوان پادشاهی سعودی در این سند با عنوان «بسیار سرّی و نامه‌ای سرّی» که به «عباس کامل» رئیس دستگاه اطلاعات مصر و مدیر دفتر «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهوری مصر ارسال کرده است، به پیشنهاد دولت مصر جهت همکاری امنیتی و اطلاعاتی در پرونده قتل خاشقجی پاسخ می‌دهد.

طبق این نامه درز شده، سه نفر از عناصر تیم ترور خاشقجی عازم قاهره شدند که شامل «ماهر المطرب» یکی از اعضای تیم حمایت از «محمد بن‌سلمان» ولیعهد سعودی، و نیز «صلاح الطبیقی» پزشک متخصص کالبدشکافی و سرهنگ «منصور ابا حسین» بودند. این تیم راس ساعت 10 صبح روز جمعه 28 سپتامبر 2018 با یک هواپیمای متعلق به نیروهای هوایی پادشاهی سعودی، وارد قاهره شد.

در پایان این سند، از رئیس دستگاه اطلاعاتی مصر به دلیل هماهنگ‌شدن در عملیات ترور خاشقجی، با اسم رمز «شکار گران‌بها» تقدیر شده است.

پیشتر روزنامه «ینی‌شفق» ترکیه در اکتبر گذشته به نقل از منابع رسمی، که نامشان فاش نشد، گفته بود که تیم ترور خاشقجی بعد از ارتکاب جنایت در کنسولگری سعودی در استانبول، با دو فروند هواپیما این شهر را ترک کرد. یکی از این هواپیماها از نوع «گلف استریم» عازم مصر شد و پس از یک روز از آنجا به سمت ریاض حرکت کرد.

اما دومین هواپیما از نوع «گلف استریم جی 450» استانبول را به سمت شهر دبی ترک کرد و سپس از آنجا عازم ریاض شد.

جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار و منتقد سعودی، در تاریخ 10 اکتبر 2018 در کنسولگری کشورش در استانبول به صورت وحشیانه‌ای به قتل رسید. گزارش‌ها حاکی‌ست که «محمد بن‌سلمان» ولیعهد سعودی آمر اصلی این جنایت بوده است.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار