عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

پیام مشترک ایران و آذربایجان؛ نه به دخالت خارجی

 دستیار رئیس جمهوری آذربایجان در دیدار معاون وزیر خارجه ایران بر مخالفت کشورش با هرگونه مداخله خارجی تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 25
کد خبر: ۳۰۰۱۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، وحید جلال‌زاده، معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان وزارت امور خارجه ایران، در ادامه رایزنی‌های خود در باکو، با حکمت حاجی‌اف، دستیار رئیس‌ جمهوری آذربایجان در امور سیاست خارجی دیدار کرد.

در این دیدار در خصوص موضوعات در دستورکار دوجانبه و پیگیری تواقفات صورت گرفته بین مقام‌های عالی دو کشور از جمله در جریان دیدارهای وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس جمهور و سایر مقام‌های جمهوری آذربایجان در سفر اخیر به باکو، همچنین برخی موضوعات مورد اهتمام مشترک در عرصه منطقه‌ای گفتگو و تبادل نظر شد. 

دستیار رئیس جمهوری آذربایجان با ابراز رضایت از روند رو به گسترش روابط و همکاری‌های دو کشور، بر اهمیت تسریع در اجرای طرح‌های مشترک در بخش‌های مختلف تاکید کرد.
شایان ذکر است معاون وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار همچنین با تشریخ حوادث اخیر در ایران متعاقب به به خشونت کشانده شدن اعتراضات مسالمت ‌آمیز مردم توسط عناصر خشونت‌‌طلب وابسته به خارج که منجر به جان باختن تعدادی از هموطنان‌ گردید، بر عزم راسخ دولت و مردم ایران برای صیانت و دفاع از استقلال، حاکمیت و امنیت ملی ایران تاکید کرد و حضور میلیونی آحاد مردم ایران در راهپیمایی 22 دی و تشییع شهدای اغتشاشات اخیر تبلور همبستگی و وحدت ملی دانست. 

جلال‌ زاده با اشاره به سوابق مداخلات غیرقانونی و تجاوزگری آمریکا در عراق، افغانستان، سوریه و ونزوئلا، عنوان کرد تجربه نشان داده اینگونه اقدامات مغایر با حقوق بین الملل، منجر به ناامنی و بی‌ثباتی و گسترش تروریسم و  تهدیدات امنیتی برای دیگر کشورها شده است.

حکمت حاجی‌اف نیز با اشاره به سیاست اصولی جمهوری آذربایجان مبنی بر ضرورت حفظ صلح و ثبات در منطقه اعلام کرد کشورش با هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی دیگر کشورها مخالف است./تسنیم

کلمات کلیدی: ایران
ارسال نظر
آخرین اخبار