هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد

بارش برف و باران در جاده‌های ۱۱ استان کشور

رئیس مرکزکنترل ترافیک راهور ناجا از بارش برف و باران در محورهای 11 استان کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 07
کد خبر: ۳۰۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ نادر رحمانی در خصوص آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار داشت: در حال حاضر در محورهای اراک- توره در استان مرکزی، خرم‌آباد- بروجرد و بروجرد- اراک در لرستان، زنجان- بیجار در زنجان، ملایر- اراک در همدان و پیرانشهر- نقده در استان آذربایجان غربی بارش برف جریان دارد.

 

گفت:‌ در محورهای کوهرنگ- مسجدسلیمان و بروجن- لردگان در چهارمحال و بختیاری و محورهای اردبیل - آستارا، سیاهکل- دیلمان و اسالم- خلخال در گیلان نیز برف می‌بارد.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا به بارش باران در اکثر محورهای گیلان،‌ همدان، زنجان، مرکزی، لرستان، اصفهان، خوزستان، کردستان و چهارمحال و بختیاری پرداخت و افزود:‌ در محور میانه- زنجان در آذربایجان شرقی نیز باران می‌بارد.

 

سردار رحمانی به مه‌گرفتگی همراه با کاهش دید در ارتفاعات استان‌های آذربایجان شرقی، همدان، خراسان رضوی، زنجان، مازندران، اردبیل، اصفهان و قزوین پرداخت وگفت: رانندگی با چراغ روشن و رعایت قوانین و مقررات به رانندگان توصیه می‌شود.

 

وی ترافیک در ورودی کلانشهر تهران در آزادراه‌های قزوین- کرج و کرج- تهران را نیمه سنگین و در برخی مقاطع سنگین ارزیابی و تصریح کرد:‌ترافیک در آزادراه تهران- قم (رفت و برگشت) و تهران - ساوه در هر دو مسیر آزادراهی، قدیم و رفت و برگشت پرحجم گزارش شده است.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر بارش برف و باران در هفته جاری اشاره و بیان داشت:‌ با توجه به پیش‌بینی هواشناسی جاده‌ها لغزنده است؛ بنابراین به رانندگانی که قصد تردد در جاده‌های بین شهری به خصوص در استان‌های غربی و مرکزی کشور را دارند توصیه می‌کنیم حتما تجهیزات زمستانی و زنجیر چرخ به همراه داشته و از سالم بودن بخاری خودرو و برف پاک کن اطمینان داشته باشند.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار