کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق

مذاکرات نظامی آمریکا و کره جنوبی شکست خورد

مذاکرات نظامی آمریکا و کره جنوبی شکست خورد مقام ارشد مذاکره کننده کره جنوبی با آمریکا بر سر هزینه های نظامی گفت که مذاکرات دو کشور درباره تقسیم هزینه نگهداری سربازان آمریکایی در کره جنوبی شکست خورده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 07
کد خبر: ۳۰۰۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جونگ یون بو» روز شنبه تصریح کرد موفقیتی در این دور از گفت و گوها درباره تقسیم بندی هزینه ها حاصل نشد.

 

مقام کره ای افزود که آمریکا می خواهد یک افزایش بسیار زیاد برای این هزینه ها در نظر گیرد اما کره جنوبی این افزایش را بسیار سنگین می داند و برای همین مذاکرات نتیجه ای نداشته است.

 

وی به دنبال دو روز گفت و گو با مقام های آمریکایی در مصاحبه ای با خبرنگاران گفت که نتوانستیم اختلافات را در این زمینه حل کنیم.

 

این مقام کره جنوبی خاطر نشان کرد که افزایش شدید این هزینه ها طبق خواست آمریکا بر دوش کره جنوبی سنگینی می کند اکنون فقط می توانیم رایزنی ها را برای کاستن از اختلافات ادامه دهیم.

 

هزینه ای که اکنون کره جنوبی برای استقرار ۲۸ هزار و ۵۰۰ نیروی نظامی آمریکا در این کشور تقبل می کند، معادل ۸۹۰ میلیون دلار است اما واشنگتن می خواهد این رقم به ۵ میلیارد دلار افزایش یابد.

 

توافق دو طرف برای این میزان پرداخت هزینه تا پایان سال جاری میلادی خاتمه می یابد و به نظر می رسد درخواست آمریکا برای افزایش شدید هزینه ها مشکل تازه ای در روابط دو متحد نظامی ایجاد کرده است بخصوص آنکه مذاکره کننده ارشد کره جنوبی گفت که ما می خواهیم همه چیز طبق توافق قبلی پیش برود با این حال تلاش می کنیم تا زمان باقیمانده به توافق برسیم.

 

دو طرف قرار است در ماه جاری میلادی یک بار دیگر در سئول با یکدیگر دیدار و گفت و گو کنند ریاست هیات مذاکره کننده آمریکا را «جیمز دی هارت» برعهده دارد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار