ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

سردار رحیمی: در برابر برهم خوردن نظم عمومی کوتاه نخواهیم آمد

سردار رحیمی: در برابر برهم خوردن نظم عمومی کوتاه نخواهیم آمد رئیس پلیس پایتخت با تفکیک قائل شدن میان اعتراض و اغتشاش اظهار داشت: در خلال ماه های اخیر بارها شاهد وقوع اعتراض هایی در سطح تهران بوده ایم، با این حال پلیس در برابر هرگونه اقدامی که باعث برهم خوردن نظم عمومی و خسارت به اموال عمومی شود کوتاه نخواهد آمد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 07
کد خبر: ۳۰۰۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وقوع اغتشاشات اخیر به بهانه افزایش قیمت بنزین با خسارت های فزاینده مادی و جانی در سطح کشور همراه بود. در این میان نیروی انتظامی به عنوان متولی اصلی برقراری نظم و آسایش عمومی در عبور از بحران و ایجاد ثبات نقش بسزایی داشت.

 

شهر و استان تهران به ویژه غرب این استان نیز از وقوع اغتشاشات مصون نماند و مناطقی از قبیل شهریار و ملارد با نابسامانی و اغتشاش وسیع همراه بود. سردار حسین رحیمی رئیس پلیس پایتخت در گفتگویی که در این باره با ایلنا صورت داده ضمن پذیرش مقوله اعتراض مسالمت آمیز از آمادگی پلیس جهت برخورد با برهم زنندگان نظم عمومی خبر داد.

 

رییس پلیس پایتخت درباره برگزاری تجمعات در محل‌های خاص برای جلوگیری از اغتشاش گفت: اعتراض با اغتشاش کاملا متفاوت است، از ابتدای سال تاکنون، ده‌ها مورد اعتراض داشته‌ایم.

 

وی ادامه‌ داد: پلیس در تمام آن اعتراضات هیچ برخوردی با معترضان نداشته است، اما وقتی این رفتار به اغتشاش تبدیل می‌شود و باعث برهم زدن نظم عمومی، آتش زدن اموال عمومی و غارت اموال عمومی می‌شود، پلیس نمی‌تواند کوتاه بیاید.

 

رییس پلیس پایتخت خاطرنشان کرد: مردم از پلیس انتظار دارند با این قبیل رفتارها برخورد قاطع داشته باشد. ما با کسانی که قصد شرارت داشته و نظم، انضباط عمومی و امنیت عمومی را خدشه‌دار کنند، برخورد قاطع می‌کنیم.

 

سردار رحیمی درباره اجرای اصل ۲۷ قانون اساسی و تعیین محل‌هایی برای تجمعات تصریح کرد: درخصوص مشخص شدن مکان‌هایی برای اعتراضات، باید بگویم که این موضوعی است که باید در خصوص آن کار کارشناسی انجام شود.

 

وی همچنین درباره وضعیت سرقت‌ها از ابتدای سال تاکنون گفت: وقتی سال 98 را آغاز کردیم، سرقت‌ها نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد افزایش داشت، اما امروز 2 درصد سرقت‌ها کاهش پیدا کرده است، یعنی با تلاش‌های پلیس ۱۴ درصد کاهش داشته و به عبارتی با رشد منفی مواجه بوده‌ایم.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار