چرا مجمع در مورد پالرمو رای گیری نکرد؟-راهبرد معاصر
وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل

چرا مجمع در مورد پالرمو رای گیری نکرد؟

حسین مظفر که صبح امروز برای نامزدی در انتخابات مجلس به ستاد انتخابات کشور رفته بود در رابطه با چرایی عدم رای گیری مجمع پیرامون موضوع پالرمو گفت: فضای مجمع به موضوع پالرمو مثبت نیست، با این حال مجمع همچنان به دولتمردان فرصت داده تا به رایزنی شان با اروپایی ها ادامه دهند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 07
کد خبر: ۳۰۰۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ لوایح پالرمون و سی اف تی به عنوان دو موضوع از مجموع مباحث چهارگانه FATF مدت هاست که در مجمع تشخیص مصلحت نظام خاک خورده و اعضای مجمع از ارائه نظر قطعی شان پیرامون رد و یا تایید این لوایح امتناع می ورزند. تاکید دولت و مجلس بر ضرورت تصویب لوایح فوق و نگرانی نیروهای انقلابی از پیامدهای امنیتی تصویب این دو لایحه بر تردید مجمع بیش از پیش افزوده است.

 

حسین مظفر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که صبح امروز جهت ثبت نام در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به ستاد انتخابات کشور مراجعه نموده بود در گفتگویی کوتاه با خبرنگاران به چرایی عدم نظر نهایی مجمع در پالرمو پرداخته و اظهار داشت: فضای عمومی مجمع نسبت به این موضوع مثبت نبود.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: مسئولین نتوانستند اعضای مجمع را قانع کنند که عضویت ما در پالرمو دستاورد دارد و اشکالی در اقتصاد ما ایجاد نمی‌کند.

 

مظفر گفت: این موضوع بررسی شد اما رای گیری رسمی نشد. علت این بود تا فرصتی داده شود به وزارت خارجه و مسئولان دولتی تا با اروپا و اتحادیه اروپا صحبت کنند و بگویند ایران مسیری را طی کرده و شما هم قدم‌هایی بردارید تا فضا اگر مثبت شد بتواند زمینه رای گیری فراهم شود.

 

وی گفت: در ارتباط با پالرمو بصورت غیررسمی بررسی‌ها انجام شده اما رسما رای گیری نشده است. به هر حال این موضوع در مجمع تشخیص مصلحت نظام مسکوت نمی‌ماند.

 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بسیاری از محتوای لوایح چهارگانه مثل قانون پولشویی و مبارزه با تروریسم به صورت قانون داخلی تصویب شده است.

 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا مجمع هزینه رد پالرمو را قبول می کند گفت: چرا نکند؟ مجمع استدلال های روشن خود را دارد.

 

وی در ادامه و در جمع خبرنگاران با اشاره به نامزدی اش در انتخابات با بیان اینکه از حوزه انتخابیه تهران داوطلب انتخابات شده‌ام، اظهار کرد: گرایش‌های سیاسی جامعه دیگر معنا ندارند و مرزهای سیاسی فروریخته است.

 

وی افزود: من اصول انقلاب را با جان قبول دارم و حاضرم برای این اصول جان داده و شهید شوم. من عضویت اصلاح طلب و اصولگرایی نداشته‌ام و حزبی هم نیستم.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه هرکس از من حمایت کند، استقبال می‌کنم گفت: البته گرایش من اصولگرایی است ولی اصولگرای حزبی نیستم. اگر اصولگرایان من را در لیست خود قرار دهند، استقبال می‌کنم.

 

مظفر همچنین گفت: امیدواریم هم اصولگرایان و هم اصلاح‌طلبان در انتخابات به وحدت برسند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار