طوفان‌الاقصی؛ لحظه‌ای که جغرافیای قدرت در غرب آسیا شکست پنهان‌کاری پنتاگون درباره خسارات جنگ با ایران اشتباهات محاسباتی نتانیاهو از عملیات طوفان الاقصی پاکستان: گزارش‌ها درباره استفاده از جنگنده‌های ما علیه یمن «جعلی» است عربستان سعودی حمله به فرودگاه ریاض را تأیید کرد جنگ علیه ایران قیمت سوخت را به گوگل مپ کشاند پنتاگون: تیرباران «نضال حسن» به صورت زنده پخش می‌شود تأکید مسکو بر اهمیت مشارکت ایران در اجلاس کشورهای مشترک‌المنافع کاهش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز پیت هگست چه نقشه‌ای برای ارتش آمریکا دارد؟ چرا اظهارات جی دی ونس درباره غنی‌سازی مهم است؟ الحوثی: الگوی سعودی در تجاوز به یمن کاملاً صهیونیستی و شیطانی است آیا ترامپ پیش از انتخابات دستور حمله به ایران را می‌دهد؟ هشدار صریح مقتدی صدر به آمریکا درباره مداخله در عراق ترامپ مدعی پیشرفت در مذاکرات با ایران شد عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد

رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند

رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند یک روزنامه آمریکایی روز چهارشنبه در گزارشی نوشت که عربستان سعودی و امارات متحده عربی اعلام کرده‌اند که ایالات متحده اجازه استفاده از حریم هوایی آنها را برای انجام اقدام نظامی علیه تهران ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 28
کد خبر: ۳۰۰۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، عربستان سعودی روز سه‌شنبه استفاده از حریم هوایی و قلمرو خود را برای هرگونه حمله احتمالی آمریکا به ایران رد کرد؛ اقدامی که گزینه‌های دولت ترامپ را علیه تهران پیچیده‌تر می‌کند.

به نوشته روزنامه «وال استریت ژورنال» این موضع عربستان پس از بیانیه مشابه وزارت خارجه امارات در روز دوشنبه مطرح شد. این اظهارات از سوی دو کشور حاشیه خلیج فارس، یک عقب‌گرد در سیاست خارجی دولت ترامپ محسوب می‌شود؛ دولتی که تلاش دارد فشار‌ها بر تهران را افزایش دهد، در حالی که ایران خواسته واشنگتن برای توقف غنی‌سازی اورانیوم را رد کرده است.

«محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان در گفت‌وگوی تلفنی با «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران موضع ریاض را تشریح کرد. در بیانیه رسمی عربستان درباره این تماس آمده است که ولیعهد تاکید کرده پادشاهی سعودی «اجازه نخواهد داد از حریم هوایی یا قلمرو آن برای هرگونه اقدام نظامی علیه ایران استفاده شود.»

برخی از مقام‌های ارشد پیشین نظامی آمریکا گفته‌اند که تصمیم عربستان و امارات برنامه‌ریزی دولت ترامپ برای اقدام نظامی را دشوارتر می‌کند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: ترامپ آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار