ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود

پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس‌جمهور مصر گفت: جمهوری اسلامی ایران به هیچ‌وجه به‌دنبال جنگ نبوده و نیست و عمیقاً بر این باور است که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 31
کد خبر: ۳۰۰۶۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان شامگاه شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ در گفت‌وگوی تلفنی با عبدالفتاح السیسی رئیس‌جمهور مصر، ضمن قدردانی از تلاش‌های دلسوزانه، مسئولانه و برادرانه کشور‌های اسلامی در مسیر کاهش تنش‌ها در منطقه و حمایت از جمهوری اسلامی ایران، بر سیاست اصولی جمهوری اسلامی در تقویت همگرایی و هم‌افزایی داخلی و نیز تلاش مستمر برای تحکیم و گسترش روابط صمیمانه با کشور‌های همسایه و اسلامی در چارچوب سیاست خارجی تأکید کرد.

رئیس‌جمهور با اشاره به اقدامات و تلاش‌های امریکا و رژیم صهیونیستی در جهت تشدید دشمنی‌ها و خصومت‌ها، ایجاد و تحمیل جنگ، اعمال فشار‌ها و تحریم‌ها و در نهایت تحریک مستقیم اغتشاشات و ناآرامی‌ها در داخل ایران، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران به هیچ‌وجه به دنبال جنگ نبوده و نیست و عمیقاً بر این باور است که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود.

پزشکیان با تأکید بر اینکه ایران بر ضرورت شکل‌گیری روند‌های دیپلماتیک و پیگیری دیپلماسی عزتمندانه از موضع برابر و به دور از تهدید تأکید دارد تا گفت‌و‌گو‌ها در فضایی آرام و سازنده شکل گیرد، تصریح کرد: برای جمهوری اسلامی ایران، حل مسائل از مسیر دیپلماسی همواره بر جنگ اولویت داشته و امیدواریم طرف مقابل نیز به این درک رسیده باشد که با تهدید و زور نمی‌توان ایران را به مذاکره وادار کرد. بدیهی است هرگونه تعرض یا حمله به خاک جمهوری اسلامی ایران با پاسخ قاطع و مقتدرانه مواجه خواهد شد؛ با این حال، ایران همچنان حل‌وفصل مسائل از طریق دیپلماسی را دنبال می‌کند.

در این گفت‌وگوی تلفنی، عبدالفتاح السیسی رئیس‌جمهور مصر نیز ضمن ابراز خرسندی از گفت‌و‌گو با رئیس‌جمهور ایران، برای مردم سرزمین کهن و تاریخی ایران و تمامی ملت‌های منطقه، صلح، ثبات و امنیت آرزو کرد و تأکید داشت که هیچ راه‌حل نظامی برای حل مسائل وجود ندارد.

رئیس‌جمهور مصر با بیان اینکه هرگونه افزایش تنش و درگیری نه تنها برای ایران، بلکه برای کل منطقه پیامد‌های منفی به همراه خواهد داشت، اعلام کرد: مصر به تلاش‌های خود برای کاهش تنش‌ها ادامه داده و آمادگی دارد از ابتکارات دیپلماتیک در مسیر حل‌وفصل مسائل و تقویت ثبات منطقه‌ای پشتیبانی و حمایت کند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: پزشکیان مصر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار