نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم

لغو مأموریت ترور «خلیل الحیه» در فرودگاه بیروت در لحظه آخر

لغو مأموریت ترور «خلیل الحیه» در فرودگاه بیروت در لحظه آخر تلویزیون رژیم صهیونیستی طی گزارشی، جزئیات ماموریت نافرجام ترور رهبر ارشد حماس در بیروت در روزهای نخست جنگ غزه را فاش کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 02
کد خبر: ۳۰۰۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه تلویزیونی «کان» اسرائیل برای اولین بار فاش کرد که تل‌آویو چگونه در آخرین لحظه، یک عملیات ترور علیه «خلیل الحیه» رهبر جنبش حماس در روزهای نخست جنگ غزه را لغو کرد.

بر اساس گزارش این کانال عبری، قرار بود الحیه بلافاصله پس از رسیدن به فرودگاه بیروت از طریق حمله هوایی هدف قرار گیرد. «سازمان‌های اطلاعاتی اسرائیل او را ردیابی کرده و آماده پرتاب بمب‌ها بودند، اما این حمله در لحظه آخر لغو شد، زیرا از مکان دقیق او اطمینان حاصل نشد».

بنا بر این گزارش، نام خلیل الحیه از همان مراحل اولیه در فهرست ترورها قرار داشت و این موضوع به‌طور مشخص پیش از حمله‌ای بود که رهبران این جنبش را در پایتخت قطر، دوحه، در ماه سپتامبر گذشته هدف قرار داد.

۹ سپتامبر گذشته، صهیونیست‌ها به جان این رهبر ارشد حماس در دوحه سوء‌قصد کردند. در آن زمان، جنگنده‌های اسرائیلی حملاتی را علیه مکانی در دوحه انجام دادند که محل برگزاری نشستی برای رهبران حماس جهت بررسی پیشنهادهای آتش‌بس بود.

خلیل الحیه، از این حمله جان سالم به در برد اما «جهاد لبد» (مدیر دفتر الحیه)، پسرش «همام الحیه»، و سه نفر از همراهان او به شهادت رسیدند./مشرق

کلمات کلیدی: بیروت خلیل الحیه
ارسال نظر
captcha