گواهینامه موتور زنان بالاخره صادر می‌شود؟ خبر مهم آموزش و پرورش درباره اول مهر ۱۴۰۵ / وضعیت فعالیت مدارس جدیدترین جزییات از فوق العاده ویژه فرهنگیان در نیمه دوم ۱۴۰۵ تاریخ دقیق مرحله دوم رتبه بندی معلمان در سال ۱۴۰۵ + جزییات بارش‌های سیل‌آسای شمال ایران ال‌نینو بود یا تورنادو؟ جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند!

اعدام‌سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ

اعدام‌سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ قوه قضائیه اعلام کرد: یکی از رسانه‌های معاند با ادعای اجرای حکم اعدام ۱۰ نفر در ۱۱ بهمن‌ماه، خبری کذب منتشر کرده که پیگیری‌ها نادرستی آن را نشان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 03
کد خبر: ۳۰۰۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، قوه قضائیه اعلام کرد؛ در ادامه پروژه اعدام‌سازی و روایت‌سازی‌های مجعول درباره حوادث اخیر کشور، یکی از رسانه‌های به‌اصطلاح حقوق بشری معاند که گزارش‌های کذب آن مبنای گزارش‌های نهاد‌ها و سازمان‌های بین‌المللی قرار می‌گیرد، با انتشار اسامی ۱۰ نفر مدعی شده است حکم اعدام این افراد روز شنبه ۱۱ بهمن‌ماه در زندان‌های ۱۰ شهر خرم‌آباد، الیگودرز، دزفول، زاهدان، نهاوند، یاسوج، کرمانشاه، همدان، ایرانشهر و کرج اجرا شده است.

پیگیری‌های انجام شده از مسئولان قضایی این شهر‌ها نشان می‌دهد هیچ حکم اعدامی با اسامی منتشرشده از سوی سایت هرانا در شهر‌های مورد اشاره اجرا نشده است.

همچنین حکم اعدام نیز در مقطع عنوان شده در شهر‌های مذکور اجرا نشده است

گفتنی است پیش از این نیز روایت‌های جعلی درباره اعدام معترضان در برخی رسانه‌ها و حتی از سوی دولت آمریکا منتشر شده بود.

این در حالی است که پرونده‌های مربوط به اغتشاشات و حوادث تروریستی اخیر همچنان در مراجع قضایی در حال رسیدگی است و احکام این پرونده‌ها هنوز به مراحل نهایی نرسیده‌اند؛ بنابراین هرگونه ادعایی درباره اعدام افراد مرتبط با حوادث اخیر صحت نداشته جعلی است./ مهر 

کلمات کلیدی: اعدام قوه قضاییه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار