یحیی سریع: شرکت آرامکو و پایگاه هوایی خمیس مشیط سعودی را هدف قرار دادیم لفاظی‌های وزیر خزانه داری آمریکا درباره ایران یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند نشست محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های عربی در آلمان کمالوندی: ایران تسلیم فشار‌ها نمی‌شود؛ برنامه هسته‌ای ما صلح‌آمیز است دستیار پوتین: در صورت حمله، لهستان طی ۲ الی ۳ روز ناپدید می‌شود ادعای اسرائیل درباره پیوستن کویت به پیمان ابراهیم معاون نیروی هوایی ارتش: ۳ خلبان ایرانی اسیر هستند/ دولت قطر باید پاسخگو باشد عراقچی: در زمان مناسب تلفات واقعی آمریکا را افشا می‌کنیم استیضاح وزیر جنگ آمریکا کلید خورد عمان: بحران تنگه هرمز به زودی به پایان خواهد رسید ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند! آسوشیتدپرس: تعمیر خط لوله عربستان سه تا پنج هفته طول می‌کشد آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس

ترامپ با خبرنگار سی ان ان درافتاد

رئیس جمهور آمریکا با مسخره کردن خبرنگار سی‌ان‌ان، وی را مورد انتقاد قرار داد و او را «بدترین خبرنگار» نامید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 04
کد خبر: ۳۰۱۰۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده در جریان نشستی در دفتر بیضی شکل کاخ سفید، «کیتلان کالینز»، خبرنگار شبکه سی‌ان‌ان را مسخره کرد و مورد انتقاد قرار داد و سپس او را «بدترین خبرنگار» نامید. او به علاوه، رفتار کالینز را در حالی که سعی داشت درباره جدیدترین پرونده‌های منتشر شده مربوط به جفری اپستین سوال بپرسد، تحقیر کرد.

ترامپ با لحنی طعنه‌آمیز به حالت چهره کالینز در حالی که از او سوال می‌کرد، اشاره کرد و گفت: «او یک زن جوان است؛ فکر نمی‌کنم تا به حال لبخند شما را دیده باشم. من شما را ۱۰ سال است که می‌شناسم. فکر نمی‌کنم...»

بنابر گزارش روزنامه فایننشال تایمز، کالینز در ادامه با اشاره به اینکه از رئیس جمهور درباره قربانیان تجاوز جنسی اپستین سوال می‌کند، واکنش نشان داد. ترامپ سپس صحبت او را قطع کرد و انتقاد خود را متوجه سی‌ان‌ان دانست و این شبکه را به بی‌صداقتی متهم کرد. ترامپ افزود: «می‌دانی چرا لبخند نمی‌زنی؟» او در حالی که سی‌ان‌ان را سازمانی «ناصادق» خطاب می‌کرد، گفت: «چون خودت می‌دانی که حقیقت را نمی‌گویی.»

کالینز بعدتر این مکالمه را در حساب اینستاگرام خود به اشتراک گذاشت و ویدیوی تعامل با ترامپ را منتشر کرد.

این در حالی است که کالینز به طور جداگانه، اخیراً پس از انتشار عکس‌های خندان با یک عکاس در مهمانی پیش از مراسم گرمی در لس‌آنجلس، در صدر اخبار قرار گرفت.

کیتلان کالینز، روزنامه‌نگار آمریکایی و یکی از برجسته‌ترین مجریان سی‌ان‌ان است. او کار خود را به عنوان خبرنگار در حوزه سرگرمی آغاز کرد و سپس در سال ۲۰۱۶ به عنوان خبرنگار کاخ سفید برای دیلی کالر مشغول به کار شد. او در سال ۲۰۱۷ به سی‌ان‌ان پیوست و اولین دوره ریاست جمهوری ترامپ را پوشش داد و در سال ۲۰۲۳ به عنوان مجری فعالیت خود را آغاز کرد. کالینز اهل آلاباما و فارغ‌التحصیل دانشگاه آلاباما است./ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار