ماده ۲۳۵ آیین نامه داخلی مجلس اصلاح می‌شود عزل ۳ مدیر پس از استفاده از بالگرد هلال احمر در خرم‌آباد مخالفت ایران با مذاکرات مستقیم با آمریکا به خاطر بدعهدی آنها در برجام است قالیباف قانون معاهده بین ایران و ازبکستان در زمینه انتقال محکومان را ابلاغ کرد تسلیت رهبر انقلاب به حجت‌الاسلام والمسلمین قمی پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی برای درگذشت حجت‌الاسلام نیری تأکید سران قوا بر بسیج ظرفیت‌ها برای تحقق شعار سال سرلشکر سلامی: برای هر جنگی آماده‌ایم، اما شروع کننده جنگ نخواهیم بود نشست مشترک سران قوا برگزار شد توان دفاعی جزایر جنوب کشور ارزیابی شد رئیس دفتر رهبر انقلاب در قم: ایران نیاز به نیروی نیابتی ندارد؛ شان آن کشور‌ها هم اجل از این است که نیروی نیابتی باشند خطیب نماز جمعه تهران: نگاه دولت و مجلس معطوف به اصلاح ساختار بودجه باشد / مشکلات فراروی تولید باید مرتفع شود قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد

غایبان ماراتن پارلمان / با نبود احمدی‌نژاد، جلیلی، حداد و لاریجانی، قالیباف رئیس مجلس می‌شود؟

درهای ستاد انتخاباتی کشور برای ثبت‌نام انتخابات مجلس شورای اسلامی بسته شد و بسیاری از گمانه‌ها محقق نشد. نه احمدی‌نژاد به ساختمان فاطمی رفت و نه حداد و لاریجانی و نه محمدرضا عارف.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 08
کد خبر: ۳۰۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس پیش‌بینی‌ها مجلس یازدهم اصولگرا خواهد بود. چهره‌های جریان ساز اصلاح طلب که احتمال تایید صلاحیت دارند، اندکند. شاید از میان ثبت‌نام‌کنندگان تنها مجید انصاری که اکنون عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است و مسعود پزشکیان، نایب رئیس کنونی مجلس، کورسوی امیدی برای کرسی ریاست داشته باشد.

 

چهره‌های زیادی وارد عرصه رقابت با محمدباقر قالیباف برای نشستن بر راس مجلس نشدند. مهمترین چهره پارلمانی غایب علی لاریجانی است. او 12 سال رئیس مجلس بوده و برایش رئیس شدن حتی از رای آوردن، آسان‌تر است.

 

محمدرضا باهنر چهره دیگری است که گمان می‌رفت در نبود لاریجانی، قبای ریاست برای خود بدوزد اما ظاهرا او هم دیگر سودای پارلمان در سر ندارد.

 

غلامرضا حداد عادل و سعید جلیلی چهره‌های دیگری هستند که جز برای ریاست وارد ساختمان مجلس نمی‌شوند. پیش‌بینی‌ها می گفت دست‌کم سعید جلیلی برنامه کاندیداتوری دارد که چنین نشد.

 

محمود احمدی نژاد هم در صورت کاندیداتوری رقیب سختی بود. با شکست سیاست‌های اقتصادی دولت حسن روحانی، محبوبیت رئیس‌جمهور پیشین که توزیع یارانه را در کارنامه خود دارد، بیشتر شده است.

 

در بین این چهره‌ها تنها کسی که رسما از کاندیداتوری انصراف داد و بر سر حرف خود نیز ماند، محمدرضا عارف است. اگرچه اصلاح‌طلبان درون مجلس او را وزنه‌ای می‌دانند که در پشت پرده به هماهنگی فراکسیون امید می‌پردازد اما در بیرون مجلس انتقادات زیادی به عملکرد او در عرصه نمایندگی شده و مهمترین آن، سکوت چهارساله است.

منبع: خبرفوری

مطالب مرتبط
ارسال نظر