پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

غایبان ماراتن پارلمان / با نبود احمدی‌نژاد، جلیلی، حداد و لاریجانی، قالیباف رئیس مجلس می‌شود؟

درهای ستاد انتخاباتی کشور برای ثبت‌نام انتخابات مجلس شورای اسلامی بسته شد و بسیاری از گمانه‌ها محقق نشد. نه احمدی‌نژاد به ساختمان فاطمی رفت و نه حداد و لاریجانی و نه محمدرضا عارف.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 08
کد خبر: ۳۰۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس پیش‌بینی‌ها مجلس یازدهم اصولگرا خواهد بود. چهره‌های جریان ساز اصلاح طلب که احتمال تایید صلاحیت دارند، اندکند. شاید از میان ثبت‌نام‌کنندگان تنها مجید انصاری که اکنون عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است و مسعود پزشکیان، نایب رئیس کنونی مجلس، کورسوی امیدی برای کرسی ریاست داشته باشد.

 

چهره‌های زیادی وارد عرصه رقابت با محمدباقر قالیباف برای نشستن بر راس مجلس نشدند. مهمترین چهره پارلمانی غایب علی لاریجانی است. او 12 سال رئیس مجلس بوده و برایش رئیس شدن حتی از رای آوردن، آسان‌تر است.

 

محمدرضا باهنر چهره دیگری است که گمان می‌رفت در نبود لاریجانی، قبای ریاست برای خود بدوزد اما ظاهرا او هم دیگر سودای پارلمان در سر ندارد.

 

غلامرضا حداد عادل و سعید جلیلی چهره‌های دیگری هستند که جز برای ریاست وارد ساختمان مجلس نمی‌شوند. پیش‌بینی‌ها می گفت دست‌کم سعید جلیلی برنامه کاندیداتوری دارد که چنین نشد.

 

محمود احمدی نژاد هم در صورت کاندیداتوری رقیب سختی بود. با شکست سیاست‌های اقتصادی دولت حسن روحانی، محبوبیت رئیس‌جمهور پیشین که توزیع یارانه را در کارنامه خود دارد، بیشتر شده است.

 

در بین این چهره‌ها تنها کسی که رسما از کاندیداتوری انصراف داد و بر سر حرف خود نیز ماند، محمدرضا عارف است. اگرچه اصلاح‌طلبان درون مجلس او را وزنه‌ای می‌دانند که در پشت پرده به هماهنگی فراکسیون امید می‌پردازد اما در بیرون مجلس انتقادات زیادی به عملکرد او در عرصه نمایندگی شده و مهمترین آن، سکوت چهارساله است.

منبع: خبرفوری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار