سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

غایبان ماراتن پارلمان / با نبود احمدی‌نژاد، جلیلی، حداد و لاریجانی، قالیباف رئیس مجلس می‌شود؟

درهای ستاد انتخاباتی کشور برای ثبت‌نام انتخابات مجلس شورای اسلامی بسته شد و بسیاری از گمانه‌ها محقق نشد. نه احمدی‌نژاد به ساختمان فاطمی رفت و نه حداد و لاریجانی و نه محمدرضا عارف.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۴ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 08
کد خبر: ۳۰۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس پیش‌بینی‌ها مجلس یازدهم اصولگرا خواهد بود. چهره‌های جریان ساز اصلاح طلب که احتمال تایید صلاحیت دارند، اندکند. شاید از میان ثبت‌نام‌کنندگان تنها مجید انصاری که اکنون عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است و مسعود پزشکیان، نایب رئیس کنونی مجلس، کورسوی امیدی برای کرسی ریاست داشته باشد.

 

چهره‌های زیادی وارد عرصه رقابت با محمدباقر قالیباف برای نشستن بر راس مجلس نشدند. مهمترین چهره پارلمانی غایب علی لاریجانی است. او 12 سال رئیس مجلس بوده و برایش رئیس شدن حتی از رای آوردن، آسان‌تر است.

 

محمدرضا باهنر چهره دیگری است که گمان می‌رفت در نبود لاریجانی، قبای ریاست برای خود بدوزد اما ظاهرا او هم دیگر سودای پارلمان در سر ندارد.

 

غلامرضا حداد عادل و سعید جلیلی چهره‌های دیگری هستند که جز برای ریاست وارد ساختمان مجلس نمی‌شوند. پیش‌بینی‌ها می گفت دست‌کم سعید جلیلی برنامه کاندیداتوری دارد که چنین نشد.

 

محمود احمدی نژاد هم در صورت کاندیداتوری رقیب سختی بود. با شکست سیاست‌های اقتصادی دولت حسن روحانی، محبوبیت رئیس‌جمهور پیشین که توزیع یارانه را در کارنامه خود دارد، بیشتر شده است.

 

در بین این چهره‌ها تنها کسی که رسما از کاندیداتوری انصراف داد و بر سر حرف خود نیز ماند، محمدرضا عارف است. اگرچه اصلاح‌طلبان درون مجلس او را وزنه‌ای می‌دانند که در پشت پرده به هماهنگی فراکسیون امید می‌پردازد اما در بیرون مجلس انتقادات زیادی به عملکرد او در عرصه نمایندگی شده و مهمترین آن، سکوت چهارساله است.

منبع: خبرفوری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار