نیروی دریایی ارتش: نفتکش متخلف با مین در شرق تنگه هرمز برخورد کرد/ برای عبور امن باید با نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هماهنگی شود درخواست نتانیاهو از رای‌دهندگان: به لیکود رأی بدهید پزشکیان وارد روسیه شد  تعداد حملات عربستان به یمن به ۳۳۰۰ نزدیک شد سندرز: علیرغم مداخله ترامپ، «لولا» در انتخابات برزیل پیروز شد فوری/ اردن به جنوب سوریه حمله کرد؛ جزییات حمله هوایی ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه پزشکیان: با آقای پوتین درباره گسترش روابط و مسائل مورد علاقه طرفین گفت‌و‌گو می‌کنیم بیانیه مطبوعاتی نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، ترکیه و عربستان وزارت خارجه عربستان خواستار تداوم مذاکره برای جلوگیری از تنش نظامی در منطقه شد توصیه محسن رضایی به جوانان اروپا و آمریکا: رمان «زنگ آخر» را بخوانید پزشکیان عازم روسیه شد برکناری رئیس دستگاه اطلاعات ملی عراق با دستور مستقیم نخست‌وزیر / الزیدی به دوره الشطری پایان داد شبکه ۱۳: اختلاف بی‌سابقه نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش بر سر حمله به ایران پیش از انتخابات بقایی: ایران آماده دیپلماسی است، اما تسلیم خواسته یکجانبه نمی‌شود ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟

گفت‌و‌گو‌های تلفنی عراقچی با وزرای خارجه ترکیه، مصر و عربستان در مورد مذاکرات مسقط

گفت‌و‌گو‌های تلفنی عراقچی با وزرای خارجه ترکیه، مصر و عربستان در مورد مذاکرات مسقط سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در تماس‌های تلفنی جداگانه با وزرای امور خارجه ترکیه، مصر و عربستان سعودی، همتایان خود را در جریان آخرین تحولات مرتبط با مذاکرات غیرمستقیم میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا در مسقط قرار داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 09
کد خبر: ۳۰۱۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان این گفت‌و‌گو‌ها را شروعی خوب ارزیابی کرد، اما در عین حال بر ضرورت رفع بی‌اعتمادی نسبت به نیات و اهداف طرف آمریکایی تأکید کرد.

وزرای امور خارجه کشور‌های منطقه نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن استقبال از آغاز مذاکرات مسقط، بر اهمیت تداوم این گفت‌و‌گو‌ها برای نیل به یک راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک و جلوگیری از هرگونه تشدید تنش تأکید کرده و موفقیت این مذاکرات را برای ثبات و امنیت منطقه حائز اهمیت دانستند./ عراقچی 

کلمات کلیدی: عراقچی عربستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار