دمای عراق در روز اربعین چقدر خواهد بود؟ بلاگر زن هتاک به اردبیلی‌ها بازداشت شد مدارس امسال مجازی هستند یا حضوری آتش برای دهمین بار در کمتر از یک ماه، در میانکاله زبانه کشید / سریالی که پایان ندارد دریاچه ارومیه از بحران فاصله گرفت/ پاییز بی‌سابقه در انتظار دریاچه کرمانشاه چهارشنبه تعطیل شد تفاوت خشخاش با شقایق اولیفرا؛ راهنمای کاربرد دارویی شقایق اولیفرا و تفاوت آن با تریاک و خشخاش + عکس قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند

چالوس و آزادراه تهران–شمال یک طرفه شد

چالوس و آزادراه تهران–شمال یک طرفه شد رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال به دلیل ترافیک سنگین خبر داد و گفت: این محدودیت‌ها تا زمان تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 11
کد خبر: ۳۰۱۵۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال به دلیل ترافیک سنگین خبر داد و گفت: این محدودیت‌ها تا زمان تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه خواهد داشت.

سردار احمد کرمی‌اسد با اشاره به ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال اظهار کرد: به منظور مدیریت جریان تردد و تسهیل در تخلیه بار ترافیکی، محدودیت‌های مقطعی در این محورها اعمال شده است.

وی افزود: از ساعت ۰۸:۳۰ صبح امروز ۲۲ بهمن ماه تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن‌آباد به سمت تهران و کرج ممنوع شده و از ساعت ۱۰:۳۰ نیز، از محدوده پل زنگوله به سمت مرزن‌آباد به صورت یک‌طرفه در خواهد آمد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با بیان اینکه این محدودیت‌ها تا پایان تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: اعمال این محدودیت‌ها صرفاً با هدف افزایش ایمنی سفر، روان‌سازی عبور و مرور و جلوگیری از گره‌های سنگین ترافیکی صورت گرفته است.

سردار کرمی‌اسد از رانندگان و مسافران خواست ضمن همکاری با مأموران پلیس راه، برای تردد به سمت استان‌های شمالی و یا بازگشت به تهران، از مسیرهای جایگزین شامل محورهای هراز، فیروزکوه و قزوین–رشت استفاده کنند.

وی در پایان تأکید کرد: مسافران پیش از آغاز سفر، حتماً از آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور از طریق سامانه‌های اطلاع‌رسانی پلیس راهور، تماس با مرکز ۱۲۰ و یا برنامه‌های کاربردی معتبر اطلاع حاصل کنند تا سفری ایمن و بدون دغدغه داشته باشند./تسنیم

کلمات کلیدی: تهران شمال
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار