احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

درخواست نماینده مجلس از پزشکیان برای معیشت فرهنگیان

درخواست نماینده مجلس از پزشکیان برای معیشت فرهنگیان نماینده علی‌آبادکتول در مجلس از رئیس جمهور خواست تا فوق العاده خاص فرهنگیان را محقق کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 12
کد خبر: ۳۰۱۶۳۰
درخواست نماینده مجلس از پزشکیان برای معیشت فرهنگیان

به گزارش راهبرد معاصر؛ رحمت‌الله نوروزی امروز در جلسه نهضت عدالت آموزشی در استان گلستان که با حضور رئیس جمهور برگزار شد، ضمن قدردانی از رویکرد دولت چهاردهم به حوزه آموزش اظهار کرد: آموزش، سنگ بنای آینده نظام است و همان‌گونه که کشورهای توسعه یافته با تکیه بر آن به جایگاه رسیده‌اند.

نماینده مردم علی‌آبادکتول تصریح کرد: رتبه‌بندی معلمان، طرحی بود که رئیس‌جمهور از حامیان اصلی آن بود و این نگاه بسیار زیبا و ارزشمند است و امروز به جاهایی خوبی رسیده است.

وی با بیان اینکه گلستان سرزمینی است که 44 درصد مردم آن در سه دهک اول درآمدی قرار دارند و با فقر و محرومیت دست و پنجه نرم می‌کنند، گفت: فولاد خوزستان 2000 میلیارد تومان مسئولیت اجتماعی دارد و اما استان گلستان در حوزه ارزش افزوده بخش صنعت جزو استان‌های آخر کشور است و در کشاورزی  هم رتبه چهاردهم را دارد.

نوروزی یادآور شد: روزگاری 157 هزار هکتار کشت پنبه در استان وجود داشت، اما به علت رویه‌های موجود، امروز این مشارکت مردمی در بخش کشاورزی کمرنگ شده است.

نوروزی از نبود زیرساخت‌ها در حوزه‌هایی که رئیس‌جمهور بر آن تأکید دارند، ابراز نگرانی کرد و گفت که امروز ما کلاس کم داریم و علی‌رغم مشارکت‌های مردمی، نیازمند توجه ویژه دولت هستیم.

وی در خصوص تجهیزات هنرستان‌های کار و دانش، فنی حرفه‌ای و کشاورزی که رئیس‌جمهور بر آن تأکید دارد، اظهار کرد: هدف‌گذاری دولت‌ها در سال‌های گذشته هدایت تحصیلی دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش بود، اما زیرساخت و تجهیزات لازم در بخش‌هایی مانند هنرستان کشاورزی علی‌آباد کتول و گنبد وجود ندارد.

نوروزی به وضعیت معیشت فرهنگیان اشاره و بیان کرد: معدل حقوق معلمان و بازنشستگان در آموزش و پرورش وضعیت خوبی ندارد. با توجه به طرح «فوق‌العاده خاص» که رئیس جمهور در زمان نمایندگی مجلس، طراح آن بوده و شورای نگهبان آن را تأیید کرده است، کمک کند تا این طرح در بودجه محقق شود.

وی همچنین به موضوع اردوگاه دانش‌آموزی اشاره کرد و گفت: در زمانی که استان مازندران و گلستان یکپارچه بودند، همه کمک کردند و این اردوگاه احداث شد اما گلستان امکان استفاده از آن را ندارد امیدواریم در این سفر به وضعیت اردوگاه‌ها و سهم مالی استان توجه شود./تسنیم

کلمات کلیدی: مجلس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار