شرایط جدید پیش فروش خودرو سایپا اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد

درآمد ناشی از جرائم رانندگی کجا خرج می شود؟

سالیانه ۱۶۰۰ میلیارد تومان درآمد ناشی از تخلفات صورت پذیرفته در رانندگی به حساب دو وزارتخانه راه و کشور واریز می شود. وزارتخانه های مربوطه درآمد ایجاد شده را در دو حوزه خرج می نمایند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 08
کد خبر: ۳۰۱۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ هرمز ذاکری در نشست خبری بررسی میزان خسارات تصادفات جاده‌ای در کشور با بیان اینکه در بحث کاهش تعداد تصادفات 5 اصل و رکن مورد توجه قرار می‌گیرد، اظهار داشت: مدیریت ایمنی، رفتارهای انسانی، مهندسی ایمنی راه، خودروی ایمن و فوریت 5 رکنی است که موثر در کاهش تصادفات جاده‌ای هستند.

 

وی با اشاره به نوسانات تلفات تصادفات جاده‌ای در سال‌های گذشته، گفت: اوایل دهه 80 تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای به 28 هزار نفر رسید اما پس از پنج سال روند تلفات نزولی شد و توانستیم به 14 هزار کشته در سال برسیم و پس از آن دوباره روند صعودی شد و در حال حاضر تعداد کشته‌های ناشی از تلفات جاده‌ای بیش از 17 هزار نفر است.

 

معاون ایمنی و استاندارد حمل و نقل مرکز تدوین مقررات، ایمنی حمل و نقل و پدافند غیرعامل با بیان اینکه 90 درصد تصادفات جاده‌ای به دلیل تصمیم‌گیری راننده در حادثه است، گفت: یکی از جدی‌ترین برنامه‌های ما مدیریت سرعت در جاده‌های کشور است که سه استان خراسان رضوی، اصفهان و مرکزی را برای اجرای این طرح انتخاب کرده‌ایم و از ابتدای 2020 این طرح در راه‌های این سه استان اجرا می‌شود.

 

ذاکری ادامه داد: از 17 هزار و 140 نفر کشته تصادفات جاده‌ای در سال گذشته 67 درصد آن در راه‌های برون‌شهری و روستایی جان خود را از دست دادند و مابقی کشته‌ها مربوط به تصادفات درون شهرها است.

 

وی با اشاره به تهیه نقشه راه، کاهش تصادفات جاده‌ای گفت: نقشه راه در دولت تهیه شده و 256 عنوان دارد و تا دو ماه آینده برای تصویب در کمیسیون ایمنی راه‌ها ارائه می‌شود.

 

پاین مقام مسئول با اشاره به درآمد ناشی از جرائم رانندگی در سال گذشته گفت: 1600 میلیارد تومان درآمد ناشی از جرائم رانندگی است که 20 درصد آن متعلق به صندوق بیمه مرکزی، 20 درصد متعلق به نیروی انتظامی و همچنین 60 درصد آن متعلق به وزارت کشور و وزارت راه است.

 

وی افزود: سال 98 نیروی انتظامی سهم خود را از جرائم رانندگی برداشت کرد. سهم دو وزارت کشور و وزارت راه در درآمدهای جرائم 1000 میلیارد تومان است که 600 میلیارد تومان آن باید صرف کاهش تصادفات برون‌شهری و 400 میلیارد تومان آن باید صرف تصادفات درون‌شهری شود.

ارسال نظر