لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: بودجه ۴ اسفند ماه به صحن مجلس می‌آید/ بررسی استیضاح سه وزیر در هفته جاری

اسدالله عباسی در حاشیه جلسه علنی صبح امروز(یکشنبه) مجلس در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هم اکنون استیضاح سه وزیر کشور، نفت و آموزش و پرورش در دستور کار مجلس قرار دارد، گفت: ظرف امروز و فردا سه وزیر یاد شده با حضور در کمیسیون های مربوطه به دغدغه های نمایندگان پاسخ خواهند گفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 08
کد خبر: ۳۰۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی هیات رئیسه مجلس: بودجه ۴ اسفند ماه به صحن مجلس می‌آید/ بررسی استیضاح سه وزیر در هفته جاریسخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که لایحه بودجه ۴ اسفند ماه در صحن مجلس مورد بررسی قرار می گیرد.

 

 اسدالله عباسی در حاشیه جلسه علنی صبح امروز(یکشنبه) مجلس در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هم اکنون استیضاح سه وزیر کشور، نفت و آموزش و پرورش در دستور کار مجلس قرار دارد، گفت: ظرف امروز و فردا سه وزیر یاد شده با حضور در کمیسیون های مربوطه به دغدغه های نمایندگان پاسخ خواهند گفت.

 

وی اضافه کرد: با توجه به شرایط ویژه کشور و همچنین اولویت بررسی لایحه بودجه در صحن مجلس شورای اسلامی امیدواریم نمایندگان از توضیحات وزرا در جلسات کمیسیون های تخصصی رضایت داشته و مسئله استیضاح به صحن مجلس نرسد.

 

عباسی درباره لایحه بودجه سال ۹۹ نیز گفت: پس از بررسی متن لایحه توسط نمایندگان و تقدیم پیشنهادهای مورد نظر آنان به کمیسیون تلفیق و بررسی آن ها در این کمیسیون، در نهایت لایحه بودجه در تاریخ ۴ اسفند ماه در صحن مجلس مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

وی با ابراز امیدواری نسبت به در نظر گرفتن منویات رهبری در این لایحه یادآور شد: حذف تدریجی وابستگی به نفت، همسان سازی حقوق بازنشستکان، افزایش حقوق شاغلین متناسب با نرخ تورم و توجه به طرح تحول سلامت، کشاورزی و محیط زیست از مهمترین ویژگی های لایحه تقدیم شده است.

 

سخنگوی هیات رئیسه مجلس در پاسخ به سوالی درباره بودجه شرکت های دولتی که چندی پیش و جدا از لایحه بودجه به مجلس تقدیم شده بود، نیز خاطرنشان کرد: در سنوات پیش بودجه گاهی مشاهده می شد که برخی بودجه های در نظر گرفته شده به علت پایدار نبودن منابع بودجه محقق نشده و مصوبات مجلس اجرایی نمی شد. به همین دلیل در سال جاری تصمیم گرفته شد تا بودجه مربوط به شرکت های دولتی امسال پیش از لایجه بودجه به مجلس ارائه شود تا منابع آن مورد بررسی دقیق تر قرار بگیرد.

 

وی افزود: در حال حاضر این بودجه در کمیسیون مربوطه بررسی شده و رقم ۲۰۰ هزار میلیارد تومان برای شرکت های دولتی در نظر گرفته شده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظر