پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

حاجی‌دلیگانی: ما در جریان افزایش قیمت بنزین نبودیم

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس گفت: ما که در جریان نبودیم قرار است کالاها گران شود و یا بنزین افزایش قیمت داشته باشد، اما متأسفانه در شرایط کنونی کالاها در حال گران شدن است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 08
کد خبر: ۳۰۱۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(یکشنبه، 17 آذر) پارلمان با اشاره به حضور رئیس‌جمهور در نشست علنی امروز مجلس و تقدیم لایحه بودجه سال 99، در تذکری گفت: به نظر من بهتر بود که هیئت‌رئیسه مجلس اجازه می‌‌داد تا نمایندگان تذکرات خود را در جریان سخنرانی رئیس‌جمهور مطرح می‌کردند.

 

وی افزود: آقای روحانی در نشست امروز مطالبی را یک طرفه بیان کرد که ما اصلا باورمان نمی‌شود که چنین سخنانی علمیاتی شود، ما در گذشته هم سخنان عمل نشده‌ ایشان را دیده‌ایم، لذا عموما حرف‌هایی که از رئیس‌جمهور می‌شنویم را باور نمی‌کنیم مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

 

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس با اشاره به اجرای طرح افزایش قیمت بنزین، اظهار داشت: ما که در جریان نبودیم قرار است کالاها گران شود و یا بنزین افزایش قیمت داشته باشد، اما متأسفانه در شرایط کنونی کالاها در حال گران شدن است و هیچ کس کاری برای جلوگیری از این روند انجام نمی‌دهد.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان خاطرنشان کرد: متأسفانه شرکت‌های دولتی از همه در گران کردن کالاها و خدمات سبقت گرفته‌اند و ما می‌بینیم که ملت در این رابطه خون دل می‌خورد؛ بنابراین باید این موارد پیگیری شود.

منبع: تسنیم

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده