سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه

۳۸ استیضاح در مجلس دهم انجام شده است

۳۸ استیضاح در مجلس دهم انجام شده است عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: در مجلس دهم تاکنون ۳۸ استیضاح داشته ایم اما برخی از وزرا تاکنون استیضاح نشده اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 10
کد خبر: ۳۰۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی اصغر یوسف نژاد عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس و در جمع خبرنگاران، آماری از تعداد استیضاح ها در مجلس دهم را ارائه کرد.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: وزیر آموزش و پرورش ۴ بار، وزیر امور اقتصادی و دارایی ۳ بار، وزیر نیرو ۴ بار، وزیر راه و شهرسازی ۳ بار، وزیر علوم و تحقیقات ۳ بار، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۴ بار، وزیر کشور ۶ بار، وزیر جهاد کشاورزی ۴ بار، وزیر نفت ۲ بار، وزیر صنعت، معدن و تجارت ۲ بار، وزیر ورزش و جوانان ۲ بار و وزیر امور خارجه ۱ بار در مجلس دهم استیضاح شده اند و بر این اساس به طور کلی در این مجلس ۳۸ استیضاح داشته ایم.

 

وی افزود: وزرای اطلاعات، ارتباطات و فناوری اطلاعات، دادگستری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهداشت و درمان و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این مجلس استیضاح نشده اند.

 

یوسف نژاد تصریح کرد: از ۳۸ استیضاحی که در مجلس دهم مطرح شده است، نمایندگان به دو وزیر یعنی کرباسیان و ربیعی رأی اعتماد ندادند اما دو بار به آخوندی و یک بار به ربیعی و حجتی رأی اعتماد دادند.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی یادآور شد: همچنین بطحایی، آخوندی، حجتی و شریعتمداری ۴ وزیری بودند که در این مدت استعفا دادند.

 

وی گفت: در حال حاضر هم استیضاح وزرای نفت، کشور و آموزش و پرورش در کمیسیون های تخصصی مجلس در حال بررسی است.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha