اسامی و تصاویر شهدای عملیات سراوان واکنش مقام دولت سیزدهم به ادعا‌های بلاگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با علی ضیا درباره آموزش اقتصاد هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد

کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟

کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در نامه ای به رئیس جمهور خواستار ارائه برنامه شفاف و دارای زمان‌بندی از سوی وزارت صمت درباره واردات خودروهای کارکرده و ارائه گزارش دقیقی از ثبت سفارش و آثار آن در بازار شده ایم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 20
کد خبر: ۳۰۲۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام نصرالله پژمانفر، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از وضعیت بازار خودرو بیان کرد: ️متأسفانه در ماه‌های اخیر بازار خودرو یک وضعیت ناپایدار و ملتهبی پیدا کرده است. وضعیت به گونه‌ای شده که قیمت خودرو به صورت مستمر و بعضاً غیرقابل توجیه در حال افزایش است.

وی در ادامه با بیان اینکه ️بر اساس ماده ۱۱ قانون ساماندهی صنعت خودرو، امکان واردات خودروهای دست دوم با کارکرد کمتر از ۵ سال را فراهم پیش بینی شده‌ است، اظهار کرد: ️مطمئن هستم با اعلام پیام اجازه واردات خودروهای دست دوم، قیمت خودروهای داخلی تنزل پیدا می‌کند و التهاب بازار گرفته می‌شود.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس با تاکید بر اینکه کمیسیون بررسی‌های لازم را در این زمینه  انجام داده است،تصریح کرد: بر اساس بررسی های کمیسیون اصل نود مشخص شده اجرای این ظرفیت قانونی از طرف وزارت صمت با ضعف جدی برنامه‌ریزی و تعلل روبرو است.

وی در ادامه با اشاره به پیگیری واردات خودروهای کارکرده از طریق انجام مکاتباتی با رئیس جمهور افزود: ️در این راستا پیگیری‌هایی انجام و مکاتباتی نیز با رئیس‌جمهور داشتیم و خواستار شدیم تا برنامه شفاف و دارای زمان‌بندی از وزارت صنعت دریافت و گزارش دقیقی از ثبت سفارش و آثار آن در بازار ارائه شود.

وی در ادامه تاکید کرد:️همچنین مدیریت بهینه ارز برای واردات خودروهای دست دوم و جلوگیری از تخصیص ارز به خودروهای وارداتی با عمق ساخت داخلی صفر را درخواست کردیم. دو نامه نیز به وزیر صنعت و رئیس‌جمهور ارسال شده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار