شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

اردوغان: اگر مسلمانان زکات بپردازند، فقیری باقی نمی ماند

اردوغان: اگر مسلمانان زکات بپردازند، فقیری باقی نمی ماند رئیس جمهور ترکیه که در اجلاس «سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی و دولتی» با حضور اعضای سازمان همکاری اسلامی سخن می گفت، ضمن اشاره به شکاف فزاینده میان کشورهای غنی و فقیر اسلامی اظهار داشت: اگر مسلمانان زکات بپردازند، هیچ فقیری در کشورهای اسلامی باقی نمی ماند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 09
کد خبر: ۳۰۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان در اظهاراتی در کنفرانس «سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی و دولتی» که در استانبول برگزار شد، خواهان اتحاد کشورهای اسلامی با یکدیگر شد. رئیس جمهوری ترکیه تأکید کرد که شرایط مالی و تاریخی برای رشد اقتصادی و افزایش سطح رفاه در کشورهای اسلامی بسیار مطلوب است.

 

اردوغان گفت: «مهم این است که در جهان اسلام با یکدیگر متحد شویم و ترکیه آماده به اشتراک‌گذاری تجربه خود در این زمینه است». وی تأکید کرد که از جهان اسلام می‌خواهیم تا همه امکانات خود را برای مرهم نهادن بر زخم برادران زلزله‌زده در آلبانی بسیج کند.

 

رئیس جمهور ترکیه در ادامه سخنانش گفت: تفاوت درآمد ثروتمندترین و فقیرترین کشور اسلامی بیش از 200 برابر است. اگر مسلمانان زکات خود را بپردازند، فقیری در کشورهای اسلامی باقی نخواهد ماند.

 

وی در ادامه سخنان خود همچنین اظهار داشت: «برای رسیدن به هدف، باید موضوعاتی را که در این کنفرانس بررسی کرده‌ایم، اجرا کنیم. 21 درصد جمعیت کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی یعنی 350 میلیون از برادران ما در شرایط بسیار سخت فقر و گرسنگی به‌سر‌می‌برند.

 

روند راه‌اندازی «مرکز داوری استانبول» پایان یافته و فعالیت آن امسال آغاز خواهد شد.

 

ترکیه در سال 2018 با جذب 46 میلیون نفر در لیست کشورهای دارای بیشترین گردشگر قرار گرفته و به رتبه ششم صعود کرد.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار