اردوغان: اگر مسلمانان زکات بپردازند، فقیری باقی نمی ماند-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

اردوغان: اگر مسلمانان زکات بپردازند، فقیری باقی نمی ماند

رئیس جمهور ترکیه که در اجلاس «سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی و دولتی» با حضور اعضای سازمان همکاری اسلامی سخن می گفت، ضمن اشاره به شکاف فزاینده میان کشورهای غنی و فقیر اسلامی اظهار داشت: اگر مسلمانان زکات بپردازند، هیچ فقیری در کشورهای اسلامی باقی نمی ماند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 09
کد خبر: ۳۰۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان در اظهاراتی در کنفرانس «سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی و دولتی» که در استانبول برگزار شد، خواهان اتحاد کشورهای اسلامی با یکدیگر شد. رئیس جمهوری ترکیه تأکید کرد که شرایط مالی و تاریخی برای رشد اقتصادی و افزایش سطح رفاه در کشورهای اسلامی بسیار مطلوب است.

 

اردوغان گفت: «مهم این است که در جهان اسلام با یکدیگر متحد شویم و ترکیه آماده به اشتراک‌گذاری تجربه خود در این زمینه است». وی تأکید کرد که از جهان اسلام می‌خواهیم تا همه امکانات خود را برای مرهم نهادن بر زخم برادران زلزله‌زده در آلبانی بسیج کند.

 

رئیس جمهور ترکیه در ادامه سخنانش گفت: تفاوت درآمد ثروتمندترین و فقیرترین کشور اسلامی بیش از 200 برابر است. اگر مسلمانان زکات خود را بپردازند، فقیری در کشورهای اسلامی باقی نخواهد ماند.

 

وی در ادامه سخنان خود همچنین اظهار داشت: «برای رسیدن به هدف، باید موضوعاتی را که در این کنفرانس بررسی کرده‌ایم، اجرا کنیم. 21 درصد جمعیت کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی یعنی 350 میلیون از برادران ما در شرایط بسیار سخت فقر و گرسنگی به‌سر‌می‌برند.

 

روند راه‌اندازی «مرکز داوری استانبول» پایان یافته و فعالیت آن امسال آغاز خواهد شد.

 

ترکیه در سال 2018 با جذب 46 میلیون نفر در لیست کشورهای دارای بیشترین گردشگر قرار گرفته و به رتبه ششم صعود کرد.

ارسال نظر