سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

اردوغان: اگر مسلمانان زکات بپردازند، فقیری باقی نمی ماند

اردوغان: اگر مسلمانان زکات بپردازند، فقیری باقی نمی ماند رئیس جمهور ترکیه که در اجلاس «سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی و دولتی» با حضور اعضای سازمان همکاری اسلامی سخن می گفت، ضمن اشاره به شکاف فزاینده میان کشورهای غنی و فقیر اسلامی اظهار داشت: اگر مسلمانان زکات بپردازند، هیچ فقیری در کشورهای اسلامی باقی نمی ماند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 09
کد خبر: ۳۰۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان در اظهاراتی در کنفرانس «سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی و دولتی» که در استانبول برگزار شد، خواهان اتحاد کشورهای اسلامی با یکدیگر شد. رئیس جمهوری ترکیه تأکید کرد که شرایط مالی و تاریخی برای رشد اقتصادی و افزایش سطح رفاه در کشورهای اسلامی بسیار مطلوب است.

 

اردوغان گفت: «مهم این است که در جهان اسلام با یکدیگر متحد شویم و ترکیه آماده به اشتراک‌گذاری تجربه خود در این زمینه است». وی تأکید کرد که از جهان اسلام می‌خواهیم تا همه امکانات خود را برای مرهم نهادن بر زخم برادران زلزله‌زده در آلبانی بسیج کند.

 

رئیس جمهور ترکیه در ادامه سخنانش گفت: تفاوت درآمد ثروتمندترین و فقیرترین کشور اسلامی بیش از 200 برابر است. اگر مسلمانان زکات خود را بپردازند، فقیری در کشورهای اسلامی باقی نخواهد ماند.

 

وی در ادامه سخنان خود همچنین اظهار داشت: «برای رسیدن به هدف، باید موضوعاتی را که در این کنفرانس بررسی کرده‌ایم، اجرا کنیم. 21 درصد جمعیت کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی یعنی 350 میلیون از برادران ما در شرایط بسیار سخت فقر و گرسنگی به‌سر‌می‌برند.

 

روند راه‌اندازی «مرکز داوری استانبول» پایان یافته و فعالیت آن امسال آغاز خواهد شد.

 

ترکیه در سال 2018 با جذب 46 میلیون نفر در لیست کشورهای دارای بیشترین گردشگر قرار گرفته و به رتبه ششم صعود کرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار