صالحی: سینمای مستند بازتاب دهنده فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی است-راهبرد معاصر

صالحی: سینمای مستند بازتاب دهنده فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی خطاب به جشنواره سینما حقیقت نوشت: سینمای مستند از توانمندی‌های متنوعی برخوردار است تا بازتاب‌دهنده فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی و عرضه‌کننده واقعیات این جامعه و نقد دلسوزانه این واقعیات باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 09
کد خبر: ۳۰۲۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سینما حقیقت، جشنواره فلیم‌های مستند است که در ایران برگزار می‌شود. اولین دوره جشنواره سینما حقیقت در سال ۱۳۸۶ در شهر تهران برگزار شده ‌است.

 

سیزدهمین دوره جشنواره سینما حقیقت در روزهای اخیر آغاز بکار کرده و سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیامی خطاب به آن فرستاده است.

 

متن کامل پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به این شرح است:

 

بسمه تعالی

 

سینمای مستند، ایمان و امید و تلاش را در بطن هر رخداد جستجو گرانه می‌کاود تا به کشف حقیقت، این یگانه گوهر تمامی دوران‌ها دست یابد. کثرتی که با تمام تنوع و گوناگونی، اندیشه و باور مخاطب را به سوی وحدت سوق می‌دهد و سرچشمه‌های زلال معرفت و اشراق را بر او نمایان می‌سازد.

 

سینمای مستند از توانمندی‌های متنوعی برخوردار است تا بازتاب‌دهنده فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی و عرضه‌کننده واقعیات این جامعه و نقد دلسوزانه این واقعیات باشد. کوششی هنرمندانه در جهت گذار از این واقعیت‌ها به سمت حقیقت مطلوب و موعودی که در بطن هر واقعیتی نهفته است. این یعنی بازتاب دادن مهرورزی و دیگرخواهی، خوب دیدن و نگریستن به آن‌چه که هست، نه تمرکز صرف بر آن چه که نیست. در این راه سینمای مستند باعث می‌شود همدیگر را بیشتر بشناسیم و آگاهی دقیق‌تری نسبت به شرایط داشته باشیم. به این ترتیب می‌توانیم گام‌های استوارتری برداریم و این ضرورتی است که سینمای مستند کارآمدی فراوانی در آن دارد.

 

امید آن که در سایه عنایات پروردگار متعال، کوشش همه فعالان این عرصه به بار بنشیند و برکات آن هر روز بیش از پیش نمایان گردد.گفتنی است که جشنواره در بخش‌های زیر برگزار می‌شود: مسابقه ملی، مسابقه بین‌الملل، جایزه شهید آوینی، بخش‌های جنبی ملی و بین‌المللی، بازار بین‌المللی فیلم مستند و کارگاه‌های تخصصی.

ارسال نظر