سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

ورود کمیسیون امنیت ملی مجلس به برگزاری تجمعات اخیر در دانشگاه‌ها

ورود کمیسیون امنیت ملی مجلس به برگزاری تجمعات اخیر در دانشگاه‌ها رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از بررسی تجمعات اخیر در برخی دانشگاه‌ها با حضور وزیر علوم خبر داد و گفت: باید تلاش کنیم ساحت دانشگاه که از همه آسیب‌ها و گزند‌ها در امان بماند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 24
کد خبر: ۳۰۲۶۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، ابراهیم عزیزی با اشاره به جلسه امروز عصر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: این جلسه با حضور وزیر علوم و معاونین این وزارتخانه و نمایندگان سایر دستگاه‌های مرتبط در خصوص ناآرامی‌ها و شلوغی‌های اخیر در برخی از دانشگاه‌های کشور برگزار شد.

وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم ساحت دانشگاه که ساحت مقدسی است، از همه آسیب‌ها و گزند‌ها در امان بماند. قطعاً دانشگاه ایران اسلامی، بدخواه و دشمنان خبیث داره لذا نباید اجازه دهیم دانشگاه که یک محیط مقدس و مرکز رشد، پیشرفت و شکوفایی کشور محسوب می‌شود و مبدا تحولات پرافتخار و بی‌نظیر برای ایران اسلامی بوده، دچار آسیب‌ها و خدشه شود؛ باید از ساحت دانشگاه، علم، اساتید، دانشجویان و جوانان آینده‌ساز ایران اسلامی مراقبت کنیم.

عزیزی توضیح داد: در این جلسه برخی حوادث و موضوعات رخ داده در طول چند روز اخیر رسیدگی شد و دستگاه‌های مرتبط نیز گزارش‌های خود را ارائه کردند.

وی ادامه داد: مقرر شد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تمهیدات ویژه‌ای موضوعات را پیگیری کند تا دانشگاه‌ها با بهره‌مندی از نظم و انضباط و نگاه ویژه به امنیت همگانی، همچنان در مسیر توسعه علمی کشور به فعالیت ادامه دهند و دانشجویان نیز با اطمینان خاطر بیشتری به تحصیل علم و رسیدن به مدارج علمی بپردازند.

عزیزی بیان کرد: در این جلسه تاکید شد که همه مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دستگاه‌های مرتبط با این وزارتخانه، باید کمک کنند تا دانشگاه به عنوان محل رشد، پیشرفت و سازندگی کشور، دچار خدشه و آسیب نشود؛ مطمئن هستم تصمیماتی که امروز در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اتخاذ شد، با حمایت و پشتیبانی سایر کمیسیون‌های تخصصی مجلس و سایر دستگاه‌های اجرایی به سمتی خواهد رفت که شاهد آینده‌ای نویدبخش باشیم.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار کرد: از جوانان عزیز کشورمان نیز انتظار می‌رود با توجه به تهدیدات علیه کشورمان، خباثت‌هایی که دشمن انجام می‌دهد و کینه‌هایی که دشمنان علیه ارزش‌های اسلامی ما دارند، مراقبت کنند و اجازه ندهند دشمن به اهداف خبیثانه خودش دست یابد. دانشگاه‌ها و مجموعه‌های دانشجویی، در همه حوادث اخیر در خط مقدم مبارزه و ایستادگی علیه دشمن بودند لذا یقین دارم که دانشجویان عزیز و اساتید ما مثل همیشه پرچم‌دار ارزش‌های اسلام و انقلاب اسلامی خواهند بود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار