ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم

عراقچی: اکنون یک فرصت تاریخی در اختیار داریم تا به توافقی بی‌سابقه دست یابیم

عراقچی: اکنون یک فرصت تاریخی در اختیار داریم تا به توافقی بی‌سابقه دست یابیم وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به برگزاری دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو در اواخر هفته جاری گفت: اکنون یک فرصت تاریخی در اختیار داریم تا به توافقی بی‌سابقه دست یابیم که نگرانی‌های متقابل را برطرف ساخته و منافع مشترک را تأمین کند. دستیابی به توافق در دسترس است، اما تنها در صورتی که به دیپلماسی اولویت داده شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۹ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 24
کد خبر: ۳۰۲۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه سه‌شنبه در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس در ارتباط با مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا نوشت: «ایران بر مبنای تفاهم‌هایی که در دور پیشین شکل گرفت، با عزمی راسخ برای دستیابی به یک توافق عادلانه و منصفانه در کوتاه‌ترین زمان ممکن، گفت‌و‌گو‌ها با ایالات متحده را در ژنو از سر خواهد گرفت.»

وی افزود: «مواضع و باور‌های بنیادین ما کاملاً روشن است: ایران تحت هیچ شرایطی هرگز به دنبال توسعه سلاح هسته‌ای نخواهد بود؛ در عین حال ما ایرانیان هرگز از حق خود برای بهره‌مندی از منافع فناوری هسته‌ای صلح‌آمیز برای مردم‌مان چشم‌پوشی نخواهیم کرد.»

عراقچی خاطرنشان کرد: «اکنون یک فرصت تاریخی در اختیار داریم تا به توافقی بی‌سابقه دست یابیم که نگرانی‌های متقابل را برطرف ساخته و منافع مشترک را تأمین کند. دستیابی به توافق در دسترس است، اما تنها در صورتی که به دیپلماسی اولویت داده شود.»

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: ما ثابت کرده‌ایم که برای پاسداری از حاکمیت خود، شجاعانه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد. همان شجاعت را نیز به میز مذاکره می‌آوریم، جایی که برای دستیابی به حل‌وفصل مسالمت‌آمیز هرگونه اختلاف، تلاش خواهیم کرد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: عراقچی توافق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار