دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه سپاه: ملت عزیز و رزمندگان اسلام پشتوانه دولتمردان خود هستند گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و پاکستان درباره تفاهم‌نامه رهبر انقلاب: در مورد تفاهم‌نامه نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رییس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت و جبهه مقاومت، آن را پذیرفتم

اعلام وضعیت قرمز توسط پدافند غیرعامل کشور به دستگاه‌های اجرایی کشور

اعلام وضعیت قرمز توسط پدافند غیرعامل کشور به دستگاه‌های اجرایی کشور سازمان پدافند غیرعامل کشور با توجه به شرایط جنگی، به تمام دستگاه‌های اجرایی، اعلام وضعیت قرمز کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 28
کد خبر: ۳۰۲۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان پدافند غیرعامل کشور در پی حمله تجاوزکارانه استکبار جهانی پیش از ظهر امروز مورخ ۹ اسفند ۱۴۰۴ به دستگاه‌های اجرایی کشور وضعیت قرمز اعلام کرد.

این اعلام وضعیت بر اساس دستورالعمل آماده باش دستگاه‌های اجرایی در برابر حملات نظامی دشمن مصوب کمیته دائمی پدافند غیرعامل صورت گرفته است.

براساس نظام جامع عملیاتی پدافند غیرعامل کشور، وضعیت قرمز در زمانی صادر می‌شود که وقوع تهدید قطعی یا درحال وقوع است و پیامد‌های تهدید گسترده و فراگیر شده و طرح‌های عملیات پاسخ و مقابله اجرا می‌شوند.

حوالی ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح شنبه - ۹ اسفند - حملات مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی به نقاطی در شهر تهران آغاز و صدای انفجار‌هایی در اصفهان، قم، لرستان، کرمانشاه، البرز و آذربایجان غربی نیز شنیده شد.

پدافند هوایی شهر تهران به موازات حمله مشترک رژیم اسرائیل و آمریکا، رهگیری و شلیک به اهداف متخاصم در آسمان پایتخت را آغاز کرد.

ساعتی بعد دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا در سخنانی آغاز عملیات علیه ایران را تایید و با اشاره به قدرت نظامی ایران، اذعان کرد: «ممکن است تلفات داشته باشیم که اغلب در جنگ رخ می‌دهد.»

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم با انتشار اطلاعیه‌هایی از «آغاز موج حملات گسترده موشکی و پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی»، مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین و سایر پایگاه‌های آمریکا در قطر، امارات خبر داد.

رسانه‌های عربی و عبری نیز در گزارش‌هایی از انجام حداقل دو موج حملات از سوی ایران به سمت تل‌آویو و شهر‌های اطرافش خبر داده‌اند. / ایسنا

کلمات کلیدی: پدافند جنگ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار