رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

عراقچی: تغییر رژیم ایران ماموریتی غیرممکن است/ یک یا دو نفر از فرماندهان شهید شده‌اند

عراقچی: تغییر رژیم ایران ماموریتی غیرممکن است/ یک یا دو نفر از فرماندهان شهید شده‌اند وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه ان بی سی نیوز گفت که رهبر معظم انقلاب و مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران و اکثر مسئولان در سلامت و خوب هستند و تنها یک یا دو نفر از فرماندهان شهید شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 February 28
کد خبر: ۳۰۲۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس عراقچی در گفت‌و‌گو با شبکه ان بی سی نیوز گفت: «دو فرمانده در جریان حملات آمریکا و اسرائیل شهید شده‌اند، اما مقامات ارشد جمهوری اسلامی ایران در قید حیات هستند.»

او با تاکید بر توانایی دفاع جمهوری اسلامی ایران گفت: «توانایی ما برای دفاع از خودمان نامحدود است، اما به محض توقف تجاوز، ما نیز متوقف خواهیم شد.»

عراقچی با اشاره به برخی ادعا‌ها از سوی رسانه‌های معاند گفت: «تا جایی که من می‌دانم رهبر معظم انقلاب در قید حیات هستند.»

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: «تقریباً همه مقامات سالم و زنده هستند. ممکن است یک یا دو فرمانده را از دست داده باشیم، اما این مشکل بزرگی نیست.»

وی همچنین درباره دفاع ایران از خود تصریح کرد: «ما در دفاع از خود به پایگاه‌های آمریکایی حمله می‌کنیم. ما نمی‌توانیم فقط بنشینیم و تماشا کنیم که آنها به ما حمله می‌کنند.»

عراقچی همچنین گفت: «نمی‌دانم چرا دولت آمریکا اصرار دارد مذاکرات را شروع کند و بعد در بحبوحه آن، به طرف مقابل حمله کند!»

او خاطر نشان کرد: «با همکارانم در کشور‌های حوزه خلیج فارس در تماس بودم و توضیح دادم که ما قصد حمله به آنها را نداریم بلکه حملات ما به پایگاه‌های آمریکا در منطقه یک اقدام دفاعی است. ما نمی‌توانستیم بنشینیم و نظاره‌گر باشیم.»

وزیر امور خارجه کشورمان درباره ادعایی مبنی بر تغییر نظام سیاسی ایران که از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی ترویج می‌شود، گفت: «تغییر رژیم ماموریتی غیرممکن است. شما نمی‌توانید در حالی‌که میلیون‌ها نفر از این به اصطلاح رژیم حمایت می‌کنند، تغییر رژیم انجام دهید. رئیس‌جمهور یک کشور دیگر، هر چقدر هم که قدرتمند باشد، حق ندارد برای مردم کشور دیگری تصمیم بگیرد.»

او همچنین تاکید کرد: «ما ملتی بزرگ با تمدنی عظیم هستیم و هزاران سال دوام آورده‌ایم. ما می‌دانیم چگونه از خود دفاع کنیم و زنده خواهیم ماند.»

وزیر خارجه ایران افزود: «در حال حاضر هیچ ارتباطی بین ما و آمریکا وجود ندارد، اما اگر آمریکایی‌ها بخواهند با ما صحبت کنند، می‌دانند که چگونه می‌توانند با من تماس بگیرند.»

سیدعباس عراقچی همچنین در واکنش به زیاده‌خواهی‌های آمریکا گفت: «ما از حق خود از جمله غنی‌سازی دست نمی‌کشیم.»/ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار