طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

تداوم رایزنی‌های دیپلماتیک وزیر خارجه عمان برای توقف تنش در منطقه

تداوم رایزنی‌های دیپلماتیک وزیر خارجه عمان برای توقف تنش در منطقه وزیر امور خارجه عمان در تماس‌های فشرده با همتایان خود، بر ضرورت توقف جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران و بازگشت به مسیر گفت‌و‌گو تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 02
کد خبر: ۳۰۳۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه عمان اعلام کرد که بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر امور خارجه این کشور به رایزنی‌های دیپلماتیک خود با همتایانش در کشور‌های دوست درباره تحولات جاری در منطقه و پیامد‌های نگران‌کننده تشدید تنش‌ها ادامه می‌دهد.

وی در این گفت‌و‌گو‌ها بر موضع عمان مبنی بر لزوم توقف جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده و بازگشت به گفت‌و‌گو و مذاکره را تنها راهکار دستیابی به راه‌حل‌های سنجیده و تضمین‌کننده امنیت، ثبات و صلح و نیز توافق درباره مسائل مورد اختلاف دانسته است.

بر اساس این گزارش، شماری از وزرای خارجه کشور‌های مذکور نیز با ابراز نگرانی شدید نسبت به تداوم جنگ و تهدید جدی آن علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و جهانی، بر ضرورت کاهش تنش و خویشتنداری تأکید کردند.

آنها همچنین پیامد‌های انسانی، سیاسی و اقتصادی ادامه درگیری‌ها را مورد توجه قرار داده و خواستار توقف فوری عملیات نظامی و جلوگیری از گسترش دامنه بحران شدند.

وزرای یادشده تصریح کردند که راهکار‌های نظامی تنها به تعمیق بحران و افزایش رنج ملت‌های منطقه منجر خواهد شد.

آنها همچنین بر ضرورت پرداختن به ریشه‌های منازعه از طریق گفت‌وگوی سازنده و دیپلماسی تأکید کردند./ ایرنا

کلمات کلیدی: عمان جنگ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار