اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است

تأکید ایران و عراق بر جلوگیری از نفوذ گروه‌های تروریستی از مرز‌های دو کشور

تأکید ایران و عراق بر جلوگیری از نفوذ گروه‌های تروریستی از مرز‌های دو کشور معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، از عراق خواست اقدامات لازم را برای جلوگیری از نفوذ هرگونه گروه‌های تروریستی از مرز‌های دو کشور به عمل آورد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 04
کد خبر: ۳۰۳۳۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر رسانه‌ای مشاور امنیت ملی عراق روز چهارشنبه از گفت‌وگوی تلفنی «قاسم الاعرجی» و «علی باقری» معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

در جریان این گفت‌و‌گو، آخرین تحولات منطقه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

طبق این گزارش، باقری توضیح داد که ایران به کشور‌های خلیج فارس اطلاع داده است که در عملیات نظامی خود، سفارت‌ها، بیمارستان‌ها، میدان‌های نفتی یا هر مکان غیرنظامی دیگری را هدف قرار نداده و نخواهد داد و تأکید کرد که حملات صرفاً به پایگاه‌های نظامی آمریکا محدود بوده است.

وی همچنین بر اساس توافق‌نامه امنیتی امضا شده بین عراق و ایران، از بغداد خواست اقدامات لازم را برای جلوگیری از نفوذ هرگونه گروه‌های تروریستی از مرز‌های دو کشور به عمل آورد.

از سوی دیگر، الاعرجی مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر عراق تأکید کرد که عراق به تلاش‌های دیپلماتیک خود با طرف‌های مختلف برای مهار بحران، توقف تنش‌ها و بازگشت به مسیر گفت‌و‌گو ادامه می‌دهد.

وی همچنین اشاره کرد که «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر و فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق بر لزوم پایبندی کامل به توافق‌نامه امنیتی امضا شده بین دو کشور و عدم اجازه به هیچ گروهی برای نفوذ یا عبور از مرز‌های ایران و انجام اقدامات تروریستی از خاک عراق، دستور اکید داده است.

مشاور امنیت ملی نخست‌وزیر عراق افزود که وزارت کشور اقلیم کردستان، نیرو‌های تقویتی امنیتی از نیرو‌های پیشمرگه را به نوار مرزی اعزام کرده است تا تقویت کامل کنترل بر بخش مرزی از سمت اربیل، انجام شود./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار