العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

دستگیری یک سرکرده داعش در کرکوک

عراق امروز از دستگیری یک سرکرده داعش در کرکوک عراق و کشف چند مخفیگاه تروریست‌ها و بمب‌های دستی آنها در «نینوی» و «صلاح الدین» خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر سازمان اطلاعات وزارت کشور عراق روز چهارشنبه از دستگیری دو زن داعشی در اردوگاه آوارگان «لیلان» در منطقه «یابجی» کرکوک خبر داد.

در بیانیه این سازمان آمده است:«دو زن دستگیر شده در بازجویی‌های اولیه به وابستگی خود به گروه‌های تروریستی اعتراف کردند و گفتند که کارشان دوخت لباس‌های مخصوص بوده است که داعشی‌ها به پوشیدن آن عادت دارند».

بر اساس این بیانیه نیروهای امنیتی عراق همچنین مقادیر تجهیزات از بقایای تروریست‌ها در منطقه یابجی استان کرکوک یافتند که از آن در ساختن بمب‌های دستی استفاده می‌شد.

سازمان اطلاعات وزارت کشور عراق همچنین از دستگیری یکی از سرکرده‌های داعش در استان کرکوک خبر داد.

بر اساس این بیانیه، تروریست دستگیر شده مسئول اداری شهر «الدبس» در استان کرکوک بوده و در اعترافات خود به بیعت با داعش و تصدی این پست اعتراف کرده است.

عراق همچنین از کشف تونل‌ها و مخفیگاه‌های داعش و بمب‌های دستی آنها در صحرای نینوا و «الثرثار» در استان صلاح الدین خبر داد.

با افزایش حملات تروریستی بقایای داعش در برخی استان‌های عراق و به خصوص، کرکوک، دیالی و صلاح الدین، نیروهای مشترک عراق تلاش خود را برای ریشه کنی کامل این گروهک تروریستی در عراق شدت بخشیده‌اند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر