تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند

بخشنامه به‌کارگیری نیرو‌های داوطلب درمانی در شرایط جنگی ابلاغ شد

بخشنامه به‌کارگیری نیرو‌های داوطلب درمانی در شرایط جنگی ابلاغ شد معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی «به کارگیری نیرو‌های داوطلب یا نیرو‌های سایر دانشگاه‌ها در شرایط جنگی» را به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 14
کد خبر: ۳۰۳۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وبدا، معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی «به کار گیری نیرو‌های داوطلب یا نیرو‌های سایر دانشگاه‌ها در شرایط جنگی» را به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ کرد.

متن این ابلاغیه به شرح زیر است:

با عنایت به پیشنهاد برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی مبنی بر استفاده از نیرو‌های کادر درمانی که به دلیل شرایط حاکم بر کشور، به سایر استان‌ها مسافرت نموده‌اند یا سایر نیرو‌های درمانی داوطلبی که حسب نیاز دانشگاه علوم پزشکی مربوطه، تمایل به همکاری با مراکز تابعه دانشگاه را دارند، به روسای محترم دانشگاه دانشکده‌های علوم پزشکی اجازه داده می‌شود، کادر درمان مهمان در آن استان یا نفرات داوطلب و مشمول را ضمن لحاظ قوانین و مقررات مربوطه و احراز صلاحیت، پس از انجام وظایف قانونی خود در مبدا، جهت ارایه خدمات درمانی مطلوب در مراکز درمانی آن دانشگاه نیز به کار گیری نمایند.

جهت فعالیت پزشکان، دانشگاه مقصد ملزم به انجام هماهنگی با دانشگاه مبدا و سازمان‌های بیمه گر استان می‌باشد. در خصوص نحوه پرداخت به افراد مشمول از محل درآمد آختصاصی دانشگاه مقصد براساس تصمیمات کارگروه آن دانشگاه اقدام شود. شایان ذکر است با رفع شرایط بحران که توسط دولت محترم اعلام خواهد گردید، این ابلاغیه ملغی و به کارگیری هر گونه نیرو مطابق روال قانونی گذشته خواهد بود. شایان ذکر است پذیرفته شدگان سهمیه قانون برقراری عدالت آموزشی تابع قوانین و مقررات مربوط به خود می‌باشند.

کلمات کلیدی: درمان جنگ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار