تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است

سردار علایی: آمریکا در تنگه هرمز زمینگیر شده و به ستوه آمده است

سردار علایی: آمریکا در تنگه هرمز زمینگیر شده و به ستوه آمده است فرمانده سابق نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: آمریکایی‌ها بر خلاف بلوف‌های ترامپ اعتراف کردند که نمی‌توانند کشتی‌ها را در خلیج فارس و تنگه هرمز اسکورت کنند. چرا اینچنین رفتار می‌کنند؟ چون یکبار در زمان جنگ هلیکوپترشان را برای اسکورت به پرواز در آوردند، اما ایران هم هلیکوپتر را سرنگون کرد و هم ناو اسکورت شده را موشکباران کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 16
کد خبر: ۳۰۴۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، سردار پاسدار حسین علایی در مراسم بزرگداشت شهید دریاسالار علی شمخانی با تبیین نقش او در شکل گیری، تقویت و توسعه قدرت دریایی ایران گفت: در دوره فرماندهی ایشان در نیروی دریایی سپاه و بعد در سایر مناصب نظامی، قدرت دریایی ایران توسعه یافت.

وی افزود: این روز‌ها شاهد زمینگیر شدن آمریکا در تنگه هرمز و خلیج فارس هستیم. آمریکایی‌ها در این منطقه به ستوه آمده‌اند. کنترل تنگه هرمز از زمان جنگ هشت ساله مطرح بود، اما ساختاری که بتواند این کار را عملیاتی کند، نداشتیم. در دوره شهید شمخانی این ساختار ایجاد شد و امروز ایران مقتدرانه و هوشمند بر تنگه هرمز و عبور و مرور کشتی‌ها و ناو‌ها کنترل و نظارت دارد.

همرزم شهید شمخانی ادامه داد: آمریکایی‌ها بر خلاف بلوف‌های ترامپ اعتراف کردند که نمی‌توانند کشتی‌ها را در خلیج فارس و تنگه هرمز اسکورت کنند. چرا اینچنین رفتار می‌کنند؟ چون یکبار در زمان جنگ هلیکوپترشان را برای اسکورت به پرواز در آوردند، اما ایران هم هلیکوپتر را سرنگون کرد و هم ناو اسکورت شده را موشکباران کرد.

وی افزود: شهید شمخانی در وزارت دفاع هم ظرفیت نیروی دریایی ایران را ارتقا داد. ایران یکی از شخصیت‌های متفکر، استراتژیست و مقتدر خودش را با ترور آمریکا و اسراییل از دست داد. ما مردم ایران که وارث خون شهید هستیم نباید اجازه دهیم آمریکا و اسراییل به اهدافشان در این جنگ دست پیدا کنند./ ایسنا

کلمات کلیدی: تنگه هرمز شمخانی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار