جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر

جزئیات موج شصت و نه وعده صادق ۴ علیه شرکت‌های پشتیبانی رزمی و صنایع رزمی - نظامی و مخابراتی - راداری اسرائیل

جزئیات موج شصت و نه وعده صادق ۴ علیه شرکت‌های پشتیبانی رزمی و صنایع رزمی - نظامی و مخابراتی - راداری اسرائیل روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: موج «شصت و نه» عملیات وعده صادق ۴ با رمز یا مقلب القلوب والابصار به صورت کاملا موفق به انجام رسید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۵ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 21
کد خبر: ۳۰۴۳۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، روابط عمومی سپاه پاسداران اعلام کرد: موج «شصت و نه» عملیات وعده صادق ۴ با رمز یا مقلب القلوب والابصار و هدیه به شهدای امنیت، علیه اهدافی در قلب سرزمین‌های اشغالی، تل آویو، عَکّا و خلیج حیفا شامل شرکت‌های پشتیبانی رزمی و صنایع رزمی - نظامی و مخابراتی - راداری رژیم صهیونیستی، پایگاه‌های ارتش تروریستی آمریکا در منطقه شامل پایگاه علی السالم و پایگاه الخرج محل ذخیره سوخت رسان‌ها و تامین سوخت جنگنده‌های اف شانزده و اف سی و پنج دشمن آمریکایی با سامانه‌های راهبردی قدر و خیبرشکن و میانبرد‌های ذوالفقار و قیام و پهپاد‌های انهدامی، با حول و قوه الهی به صورت کاملا موفق به انجام رسید.

همانگونه که فرماندهی معظم کل قوا فرمودند؛ «سر و کار دشمن فقط با موشک و پهپاد و اژدر و امور نظامی نیست؛ خط مقدم ایران خیلی بزرگتر از ذهنیت حقیر و کوچک او است.»

بیچاره خواهید شد

این موج همچنان ادامه دارد. 

کلمات کلیدی: وعده صادق سپاه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار