بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

بیش از ۲۰۰ کشته و زخمی در موج ۷۳ عملیات وعده صادق ۴

بیش از ۲۰۰ کشته و زخمی در موج ۷۳ عملیات وعده صادق ۴ بیش از ۲۰۰ کشته و زخمی در موج ۷۳ و افزایش فشار‌های امنیتی بر خبرنگاران صهیونیستی برای سانسور تخریب‌ها رخ داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 22
کد خبر: ۳۰۴۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: جنوب و شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین در موج «هفتاد و سه» عملیات وعده صادق ۴ با رمز «یا حیدر علیه‌السلام» و به پاس رشادت‌های شهدای پدافند، مورد هدف سخت و قاطع پرتابه‌های سامانه‌های موشکی و پهپادی هوافضای سپاه پاسداران قرار گرفت.

تأسیسات نظامی و مراکز امنیتی در «عراد»، «دیمونا»، «ایلات»، «بئرالسبع» و «کریات گت» در جنوب سرزمین‌های اشغالی فلسطین پس از فروپاشی سیستم پدافندی این ارتش غاصب صهیونیستی، و پایگاه‌های علی السالم، منهاد، الظَفره ارتش تروریست امریکا در منطقه توسط سامانه‌های موشکی فتاح و قدر و عماد و پهپاد‌های انهدامی، مورد اصابت دقیق قرار گرفتند.

بنابر گزارش‌های میدانی بیش از ۲۰۰ کشته و زخمی در ساعات اولیه تهاجم گزارش شده است. مقامات امنیتی صهیونیستی فشار بر خبرنگاران و شاهدان عینی برای سانسور تخریب‌ها و گزارش تلفات را افزایش داده‌اند.

ضروری است از مجاهدت‌های غرورآفرین نیرو‌های مجاهد حزب الله لبنان در دفاع از تمامیت ارضی لبنان و ایجاد یک جبهه نبرد سخت و پرفشار علیه بخش‌های شمالی و مرکزی سرزمین‌های اشغالی یاد و این پیروزی‌ها را به ملت لبنان و مسلمانان منطقه تبریک عرض بنمائیم.

شرایط اسفناک و رها شده ساکنان اراضی اشغالی که در پی جنگ افروزی کابینه جنگی نتانیاهو دچار توسعه بحران شده‌اند، بویژه برای ساکنان مناطقی از رژیم صهیونیستی که زندگی و امنیت آنان با ساخت مراکز هسته‌ای و نظامی در نزدیکی مراکز مسکونی تحت الشعاع قرار گرفته، قابل مشاهده است.

معادلات جنگ به سرعت در حال تغییر است و کنترل دفاع از سرزمین‌های اشغالی فلسطین توسط ارتش صهیونیستی در حال فروپاشی است./ تسنیم

کلمات کلیدی: سپاه وعده صادق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار