خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

جزئیات موج شصت و نه وعده صادق ۴ علیه شرکت‌های پشتیبانی رزمی و صنایع رزمی - نظامی و مخابراتی - راداری اسرائیل

جزئیات موج شصت و نه وعده صادق ۴ علیه شرکت‌های پشتیبانی رزمی و صنایع رزمی - نظامی و مخابراتی - راداری اسرائیل روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: موج «شصت و نه» عملیات وعده صادق ۴ با رمز یا مقلب القلوب والابصار به صورت کاملا موفق به انجام رسید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۵ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 21
کد خبر: ۳۰۴۳۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، روابط عمومی سپاه پاسداران اعلام کرد: موج «شصت و نه» عملیات وعده صادق ۴ با رمز یا مقلب القلوب والابصار و هدیه به شهدای امنیت، علیه اهدافی در قلب سرزمین‌های اشغالی، تل آویو، عَکّا و خلیج حیفا شامل شرکت‌های پشتیبانی رزمی و صنایع رزمی - نظامی و مخابراتی - راداری رژیم صهیونیستی، پایگاه‌های ارتش تروریستی آمریکا در منطقه شامل پایگاه علی السالم و پایگاه الخرج محل ذخیره سوخت رسان‌ها و تامین سوخت جنگنده‌های اف شانزده و اف سی و پنج دشمن آمریکایی با سامانه‌های راهبردی قدر و خیبرشکن و میانبرد‌های ذوالفقار و قیام و پهپاد‌های انهدامی، با حول و قوه الهی به صورت کاملا موفق به انجام رسید.

همانگونه که فرماندهی معظم کل قوا فرمودند؛ «سر و کار دشمن فقط با موشک و پهپاد و اژدر و امور نظامی نیست؛ خط مقدم ایران خیلی بزرگتر از ذهنیت حقیر و کوچک او است.»

بیچاره خواهید شد

این موج همچنان ادامه دارد. 

کلمات کلیدی: وعده صادق سپاه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار