سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

یوسف پزشکیان: به شایعات درباره استعفای رئیس‌جمهوری توجه نکنید

یوسف پزشکیان: به شایعات درباره استعفای رئیس‌جمهوری توجه نکنید فرزند و مشاور رئیس‌جمهوری با تأکید بر اینکه دشمن در طراحی بازی رسانه‌ای خبره است در واکنش به شایعه استعفای مسعود پزشکیان، نوشت: کسی که او را بشناسد می‌داند اهل جازدن نیست. تا جایی که توان دارد برای کشور و مردم تلاش می‌کند. به شایعات توجه نکنید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 21
کد خبر: ۳۰۴۳۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، یوسف پزشکیان با انتشار یادداشتی در کانال تلگرامی خود درباره روز بیستم جنگ، نوشت:

«بعد از نماز صبح حرکت کردم به طرف تبریز. قبل از اذان ظهر رسیدم. خانه‌مان سرد بود. سیستم گرمایش‌اش را نتوانستیم روشن کنیم. خستگی راه یه کسر خوابم اضافه شده بود و نای جابجایی نداشتم. ۲ تا تشک زیرم و ۲ تا پتو رویم کشیدم و خوابیدم. به این فکر می‌کردم که بعضی‌ها در سرما دارند از مرز‌های کشور مراقبت می‌کنند تا ما بتوانیم در گرما بخوابیم و استراحت کنیم.

بیدار که شدم رفتم مزار مادرم و بعد دیدن بعضی از اقوام. یکی از آرام‌ترین جا‌های این عالم مزار مادر است. حس معنوی خاصی دارد. خیال می‌کنم آنجا بیش از آنکه بخشی از این دنیای خاکی باشد، قطعه‌ای از یک دنیای دیگر است. از خدا برای همه رفتگان طلب مغفرت و رحمت کردم.

برای افطار رفتیم پیش یکی از آشنایان. آخرین افطار ماه رمضان را دور هم بودیم. مدتی است که هرچه خوشی هست برایم تلخ می‌شود. یاد آنهایی می‌افتم که عزیزانشان را از دست داده‌اند و تنها مانده‌اند؛ و از اینکه ما دور هم جمع هستیم احساس شرمندگی می‌کنم.

دوستان درباره «استعفای دکتر» و چند تا خبر کذب دیگر از من سوال کردند. کسی که دکتر پزشکیان را بشناسد می‌داند که او اهل جازدن نیست. تا جایی که توان دارد برای کشور و مردم تلاش می‌کند. به شایعات توجه نکنید. دشمن در طراحی بازی‌های رسانه‌ای خبره است. ماییم که باید هوشیار باشیم.

نکته آخرم اینکه امروز هر سخنی از تفرقه و انشقاق داخلی به ضرر کشور و به نفع دشمنان ماست. همانطور که رهبری در پیام اول‌شان فرمودند اکنون زمان مناسبی برای پرداختن به موضوعاتی که در داخل محل اختلاف است، نیست. اکنون زمان «وفا کردن و ملامت کشیدن» است./ ایسنا

کلمات کلیدی: پزشکیان استعفا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار